kurde ty dalej w drugą stronę ...
olej syntetyczny a olej w technologii syntetycznej to nie jest to samo
rózni się i to bardzo mocno skladem jak i przedewszystkim bazą przecie nie powiesz mi że hydrokrack /minerał jest lepszy niż syntetyk
i po prostu mówie że lejesz mineralny nie wnikam czy wybór był swiadomy czy nie tylko że świadomie jesteś wprowadzany w błąd jeżeli jest napisane że to olej syntwetyczny
oleje syntetyczne to syntetyk a mineralne czy też nowy wynalazek hi tec /hydrocrackowane czyli ekologiczne wynalazki niestety bardzo szybko się starzeją nie trzymają parametrów ja nie mam zamiaru tobie tego przecie udowadniać
tak samo jak z lepkością i gęstoscia w technologii syntetycznej jest o wiele gorzej ale rozumiem że to był swiadomy wybór i po=szedłeś na kompromis niższa cena /niższa jakość
tylko czy zdawałeś sobie sprawę że to nie jest olej syntetyczny i czy nie drazni cię to że już na starcie ścieme walą ?
moja kosiara będzie miała wkrótce 300000 tysi uważam że jeżeli mogę zalać olej z górnej półki który świetnie radzi sobie z niskimi temperaturami jak i wysokimi to czemu nie zalać
polecam olej synetyczny i nikogo nie zmuszam do jego kupna
kiedyś zamiast skarpet wojak nisił onuce i też chodził
trochę technologia poszła do przodu a auta się postarzały bynajmniej moje
dość sporo eksploatuje na banach na vmax długie dystanse często tez miasto długie korki
olej zlewam co 10000 tysi
olej dostaje po d w zaleznosci od uzywalnosci auta LM 0w40 używam od wielu lat i zawsze zalewam do aut którymi jeżdżę i nie umarły jeszcze od syntetyka
ale jako pierwsza osoba z którą się spotkałem która uważa że olej mineralny / hydrocrackowany jest lepszy niż syntetyczny
polatamy dłużej, pojeździmy zobaczymy