Miały być same 8 ale ktoś z wyżej postawionych urzędników postanowił dla siebie wziąćMichall2107 pisze:Szkida, ze ta 1 sie wkradła :p
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
-
- Super Klubowicz
- Michall2107
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Wymiana przełącznika od lusterek... niestety, lewe nadal nie działa ;/
Wymiana sterownika od akumulatora. Niby wszystko OK kodowanie zrobiłem ale jak wchodzę w sterownik aku to nadal pokazuje stare kodowanie... a niby był komunikat SUCESS...
Wymiana czujnika jakości powietrza bo walił błędami.
Tankowanie.
Jutro wyjazd do Iławy na V rozpoczęcie sezony z VAG Village
Wymiana sterownika od akumulatora. Niby wszystko OK kodowanie zrobiłem ale jak wchodzę w sterownik aku to nadal pokazuje stare kodowanie... a niby był komunikat SUCESS...
Wymiana czujnika jakości powietrza bo walił błędami.
Tankowanie.
Jutro wyjazd do Iławy na V rozpoczęcie sezony z VAG Village
Freeq, przez Lidzbark nie jedziesz czasem? Można byłoby się spotkać, ja co prawda służbę mam ale na jednostkę możesz wpaść bez problemu 😉
[ Dodano: 2017-05-06, 19:07 ]
Wymieniłem filtr kompresora zawieszenia (stary był już zmieniany bo data produkcji 2012r), zdjąłem wszystkie nadkola i wyczyścilem odpływy szyberdachu.
Mam wrażenie że szyberdach za ciężko mi pracuje, dałem smaru w sprayu na prowadnice ale nic się nie zmieniło, czy jeszcze gdzieś można coś nasmarować? Może to tylko takie wrażenie moje ale smar nie zaszkodzi
[ Dodano: 2017-05-06, 19:07 ]
Wymieniłem filtr kompresora zawieszenia (stary był już zmieniany bo data produkcji 2012r), zdjąłem wszystkie nadkola i wyczyścilem odpływy szyberdachu.
Mam wrażenie że szyberdach za ciężko mi pracuje, dałem smaru w sprayu na prowadnice ale nic się nie zmieniło, czy jeszcze gdzieś można coś nasmarować? Może to tylko takie wrażenie moje ale smar nie zaszkodzi
-
- Super Klubowicz