D - Trójka 4.0 TDi Janek
-
- Super Klubowicz
Hej lampy oddałem do kompleksowej regeneracji i przy okazji poprosiłem o mały Tuning według własnych wymysłówMarcin2013 pisze: lampy przednie sam malowałeś ??
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez JanekS13, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmmmm.... niestety, tym razem, moim zdaniem, tablica słabo wygląda.JanekS13 pisze:A dziś takie foto wlatuje
Może mała w szwajcarskich rozmiarach lepiej by w tym miejscu wyglądała ale taka naturalnych rozmiarów średnio tu wygląda.
Jakbyś chciał spróbować z małą tablicą to mam szwajcarską ramkę... z jakiegoś RS6 mi została... oddam za free jeśli będziesz potrzebował
A tak w ogóle, moim zdaniem oczywiście, to jak już zdecydowałeś się na gładki przedni zderzak to tablica nie może być tam dolnej kratce. Może jakaś mała, kwadratowa, na boku zderzaka, coś w podobie Lancera Evo
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Niestety Polskie prawo nie pozwala na inne tablice ( rozmiary )FOSS pisze:Hmmmm.... niestety, tym razem, moim zdaniem, tablica słabo wygląda.JanekS13 pisze:A dziś takie foto wlatuje
Może mała w szwajcarskich rozmiarach lepiej by w tym miejscu wyglądała ale taka naturalnych rozmiarów średnio tu wygląda.
Jakbyś chciał spróbować z małą tablicą to mam szwajcarską ramkę... z jakiegoś RS6 mi została... oddam za free jeśli będziesz potrzebował
A tak w ogóle, moim zdaniem oczywiście, to jak już zdecydowałeś się na gładki przedni zderzak to tablica nie może być tam dolnej kratce. Może jakaś mała, kwadratowa, na boku zderzaka, coś w podobie Lancera Evo
Na zloty itp tablica ląduję w bagażniku , na co dzień trzeba pomykać zgodnie z prawem .
wyglada bardzo dobrzedice111 pisze:[url=https://images82.fotosik.pl/555/9dc8ba013270e567med.jpg]Obrazek[/URL]