Orientacyjny koszt malowania zderzaka i błotnika
Orientacyjny koszt malowania zderzaka i błotnika
Witam! Dziś z samego rana koleżanka z pracy zarysowała mi tylni zderzak i błotnik pod lewym tylnym kierunkowskazem. Zderzak lakiernik pewnie cały będzie chciał malować, nie wiem jak sprawa z błotnikiem. Jaki może być orientacyjny koszt malowania tego? Może uda mi się wyskoczyć z pracy na chwilę to zrobię zdjęcie.
chyba w Poznaniu chociaż 700zł to jest ok 1000złLicz koło 1 kpln by zrobić to porządnie .
mi za lekko wgnieciony oraz przerysowany błotnik tylny zaraz przy tylnych drzwiach, przerysowane drzwi tylne czyli za :
* wyciągniecie wgniotni ( ewentualnie lekka szpachla)
* lakierowanie tylnego błotnika + wkurzka na klape, tylny słupek i zderzak
* lakierowanie drzwi tylnych
* wkurzka na drzwi przednie
* wyciągnięcie pozostałych wgniotek
na fakturę chcieli ok. 1200zł
pytanie jak głębokie to zarysowanie, czy nie da rady spolerować?Jarek1988 pisze: koleżanka z pracy zarysowała mi tylni zderzak i błotnik pod lewym tylnym kierunkowskazem.
Lakierowałem sam zderzak za 300zł komplet.
to nie jest zwykły napęd...to
Nie miałem czasu wcześniej wstawić. Zauważyłem jeszcze pęknięty kierunkowskaz a te rysy na błotniku są wgniecione (na zdjęciach słabo to widać)
[ Dodano: 2017-05-14, 21:41 ]
Właśnie dowiedziałem się od michalwruszak, że lewy tylny kierunkowskaz to koszt ok. 600 zł więc pewnie czeka mnie walka z ubezpieczycielem... Na razie czekam na wycenę.
[ Dodano: 2017-05-15, 13:20 ]
Dostałem wycenę - 1400 zł
[ Dodano: 2017-05-14, 21:41 ]
Właśnie dowiedziałem się od michalwruszak, że lewy tylny kierunkowskaz to koszt ok. 600 zł więc pewnie czeka mnie walka z ubezpieczycielem... Na razie czekam na wycenę.
[ Dodano: 2017-05-15, 13:20 ]
Dostałem wycenę - 1400 zł