kkrzysi0 pisze:A to wcześniej przycisk START Ci działał?adik4785 pisze:Byłem na odczytaniu błędów i pokazuje błąd sterownika. Może trzeba go zaadaptować? Bo ten komputer co podłączałem nie mógł się połączyć z adaptacja.
Które elementy wymieniłeś? Masz foto?
Masz może log z błędów?
Zdjęć nie mam. Nie mogłem wylutować tych tranzystorków to tylko nóżki od starych odciąłem i przylutowałem nóżki nowych tranzystorków kładąc je jedna na drugiej http://www.fotosik.pl/zdjecie/0d981af9c5258358 (zrobiłem mniej więcej w paincie, bo zdjęć nie robiłem) nie lutowałem od dołu tych tranzystorków tylko byly nózki przylutowane.
Podłączyłem tak ten moduł i nie działał dalej kess oraz START. Później wlutowałem nowe rezystorki na odwrocie sześć sztuk znów podłączyłem moduł i dalej nie działało.
Pomyślałem, że oddam płytke żeby mi to elektronik wylutował i wlutował te tranzystorki podłączyłem poprawiony moduł i dalej nic. Czy mógł się wcześniej jak źle były polutowane tranzystorki moduł zepsuć? Na komputerze pokazuje błąd całego sterownika jak go kasowaliśmy to dalej powracał. Kodu nie było.
Wcześniej działał tylko przycisk START takiego go kupiłem. Teraz jak klikam przycisk to pokazuje No Key Identified
Jak ten moduł jest walnięty to czy jak kupię nowy to będę go musiał pod moje kluczyki programować czy podłącze i bedzie działać? Oby z moim się dało coś zrobić.