![]() |
![]() |
![]() |
[D3 03 4.2 MPI] Problem ze wspomaganiem
[D3 03 4.2 MPI] Problem ze wspomaganiem
Witam, mam problem ze wspomaganiem w mojej d3. A dokladniej jesli jade to pracuje wszystko bardzo ladnie, ale jak stoje i chce skrecic kierownica to nie mam wspomagania i bardzo ciezko sie kreci kierownica. Wie ktos moze co to moze byc?
Jeżeli będziesz wymieniał pompę wspomagania to nie kupuj żadnego zamiennika bo ja właśnie jestem po wymianie pompy na oryginalna gdyż ciężko kręciło się na postoju.
Pisali wymień płyn na oryginalny i owszem pomogło ale tylko trochę. Zamienniki mają mniejszą wydajność.
Oryginalna pompa, oryginalny zbiorniczek z filtrem i po raz kolejny nowy płyn. Teraz można jeździć
Chyba ze Ci bardzo na nowych częściach nie zależy w aucie to mogę Ci tą tanio sprzedać w pełni sprawną.
Pisali wymień płyn na oryginalny i owszem pomogło ale tylko trochę. Zamienniki mają mniejszą wydajność.
Oryginalna pompa, oryginalny zbiorniczek z filtrem i po raz kolejny nowy płyn. Teraz można jeździć

Chyba ze Ci bardzo na nowych częściach nie zależy w aucie to mogę Ci tą tanio sprzedać w pełni sprawną.
-
- Forum Audi A8