![]() |
![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Światła do jazdy dziennej
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Ten moduł jest po prostu zbyt czuły i potrafi się uruchomić przy niskim napięciu. Dwa - nie jest zaprojektowany pod D3, tylko uniwersalny. Inną kwestią jest to po co D3 co jakiś czas podaje napięcie po stacyjce. No, ale jak widać ten typ tak ma i wychodzi na to, że w temacie nie usypiania sterowników za wiele się nie zdziała bowiem trzeba by ten samochód monitorować przez 24h i badać co i jak się wzbudza nawet na szczątkowym napięciu.
Black Cars Matters
- dracus6662
- Super Klubowicz
jeżeli podaje napiecie na diody zaraz po wlaczeniu zaplonu to możesz być pewien ze się sfajcza podczas któregoś odpalania auta
[ Dodano: 2017-03-31, 13:22 ]
Tak powoli sobie dłubie ...
![Obrazek]()
[ Dodano: 2017-03-31, 13:22 ]
Tak powoli sobie dłubie ...
Tiptronik wymiana oleju Audi 
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]

[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]

- dice111
- Moderator
W D3 musi iść po stacyjce, dlaczego napisane wyżej/wcześniej. Raczej nikt na H7 diod nie daje, tylko standardowe żarówki, im się nic nie stanie.dracus6662 pisze:jeżeli podaje napiecie na diody zaraz po wlaczeniu zaplonu to możesz być pewien ze się sfajcza podczas któregoś odpalania auta
PS - przy okazji CREE LEDów, w miarę nowe: http://allegro.pl/led-h7-12900lm-cree-x ... 82555.html
Black Cars Matters
-
- Forum Audi A8
witam. chcialem podlaczyc sobie dlugie jako dzienna i lipa prawdopoodbnie spali sie 519j nie ma siwatel, ani kierunkow i nie dzialaja wyczieraczki.
pokazyje brak komuniacji z 519j
co za dupa
pzodrawiam
OKi poradzilem sobie, nowy 519j kosztowal 20 PLN
na miejscu na szrocie. podlaczyc nalezy plus po stacyjne na oswitleniu wylacznika swiatel ( czaarny) a sterowanie na zasilaniu postojowek ( szaro czarny) - pod sterowanie. działa normalnie.
Pozdrawiam
pokazyje brak komuniacji z 519j
co za dupa
pzodrawiam
OKi poradzilem sobie, nowy 519j kosztowal 20 PLN

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez bakutyl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
Jutro cyknę fotkę przez lampę, bo wiecie ile roboty przy wyjmowaniu żarówek.
Lub w sobotę jak bede na giełdzie to zrobie fotki u sprzedawcy u którego kupowałem ledy.Filtry były zamawiane na allegro, nie polecam sprzedawcy ale polecam filtry :-)
Przysłali mi filtry z innymi końcówkami ale po małych modyfikacjach zrobiłem wtyczki jak oryginał :-)
![Obrazek]()
Lub w sobotę jak bede na giełdzie to zrobie fotki u sprzedawcy u którego kupowałem ledy.Filtry były zamawiane na allegro, nie polecam sprzedawcy ale polecam filtry :-)
Przysłali mi filtry z innymi końcówkami ale po małych modyfikacjach zrobiłem wtyczki jak oryginał :-)
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
- dice111
- Moderator
- FOSS
- Super Klubowicz
To nie są żadne specjalne filtry tylko zwykłe rezystory dające wymagane obciążenie układutomi5 pisze:Przysłali mi filtry z innymi końcówkami ale po małych modyfikacjach zrobiłem wtyczki jak oryginał :-)

FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-