[D2 98 4.2PB/LPG ] Czujnik ABS - wymiana
koledzy, kolejny objaw do kolekcji, błąd abs esp dalej się zapala po ok 3 min jazdy ale po podłączeniu ósemki do kompa nie widać żadnego błędu. wychodzi na to, że czujnik sprawny ale jednak coś pokazuje błąd.
co do tej koronki to nie wiem o co chodzi, chyba, że w mojej tego nie ma bo mam inny czujnik i chyba aluminiową zwrotnicę
co do tej koronki to nie wiem o co chodzi, chyba, że w mojej tego nie ma bo mam inny czujnik i chyba aluminiową zwrotnicę
A,B,B+E,C,C+E, ADR + Cysterny, HDS
Zawsze w drodze, od motocykla po ciężarówkę
dzisiaj byłem u kolegi na kompie. bloki pomiarowe minimalnie wcześniej lub później wskakiwały na ten sam pomiar, opóźnienie minimalne ale prędkość pokazywały tą samą. przejazd był po podwórku, nie wiem jakbym pojechał gdzieś dalej??
kolejny objaw, po podłączeniu kompa pokazało, że raz jest sygnał a raz nie ma tzn gubi go
[ Dodano: 2018-11-11, 22:54 ]
Cinek rozumiem, że mówisz o małym schowku pod włącznikiem świateł, nag kolanami kierowcy?? Mam urlop to spróbuje to ogarnąć
[ Dodano: 2018-11-11, 22:54 ]
Cinek rozumiem, że mówisz o małym schowku pod włącznikiem świateł, nag kolanami kierowcy?? Mam urlop to spróbuje to ogarnąć