o chu....owokessy
A w ktorym miejscu mniej wiecej, pod, obok ? Wlasnie wybieram wode. Wyglada na to ze sterownika tel nie zalalo ale wody tam bylo w sporo.
Ok znalazlem ze pod fotelem.sterownik telwfonu suchy.
Ide obczaic keyless
pb41ns pisze:Jakieś problemy przy wymianie? Też muszę to zrobić ale się trochę bojemlody1206 pisze:Wymieniłem pompę paliwa
tak była, nie wiem jak się nazywała ale była, są to trzy przyciski w panelu szyberdachuChmielu pisze:A tak OT bo w szukajce nie znalazłem - czy ktoś się orientuje czy w D3 była opcja "garaż" ?
Chodzi mi o możliwość zakodowania w samochodzie częstotliwości z pilocików do garaży, szlabanów etc.
W nowszych samochodach mieści się to z tego co kojarzę przy lusterku wstecznym.
chyba home link ale u nas z tego co widze z niewieloma modelami wspolpracujemkbewe pisze:tak była, nie wiem jak się nazywała ale była, są to trzy przyciski w panelu szyberdachuChmielu pisze:A tak OT bo w szukajce nie znalazłem - czy ktoś się orientuje czy w D3 była opcja "garaż" ?
Chodzi mi o możliwość zakodowania w samochodzie częstotliwości z pilocików do garaży, szlabanów etc.
W nowszych samochodach mieści się to z tego co kojarzę przy lusterku wstecznym.
Ooooo, to w takim razie to na bank zagości w furmancemkbewe pisze:tak była, nie wiem jak się nazywała ale była, są to trzy przyciski w panelu szyberdachu
Ja generalnie nic wymyślnego nie potrzebuję - ot do szlabanu w 2 miejscach.maciu pisze:chyba home link ale u nas z tego co widze z niewieloma modelami wspolpracuje
a juz na duzych osiedlach to można zapomnieć
Powiem Ci że ja walczyłem z przypisaniem pilotów od bram (nice milo i nice flor) niestety w żaden sposób nie dało rady. Kupiłem pilot samokopiujacy za 59zł czterokanalowy i bez problemu przepisałem do niego 3 bramy. Pilot idealnie wpasowal się w plastikowy uchwyt do trzymania dokumentów w daszku kierowcy 😀 i jestem zadowolony. Więc nie wiem czy jest sens się bawić w montaż BEZUŻYTECZNEGO home link.Chmielu pisze:Ooooo, to w takim razie to na bank zagości w furmancemkbewe pisze:tak była, nie wiem jak się nazywała ale była, są to trzy przyciski w panelu szyberdachu
Dzięki mkbewe za odpowiedź !
[ Dodano: 2017-08-22, 18:53 ]Ja generalnie nic wymyślnego nie potrzebuję - ot do szlabanu w 2 miejscach.maciu pisze:chyba home link ale u nas z tego co widze z niewieloma modelami wspolpracuje
a juz na duzych osiedlach to można zapomnieć
Ale tematem się na pewno zainteresuję.
No właśnie czytałem na forum jak mkbewe i maciu mi odpisali i widzę, że sporo jednak problemu z tym jest...Pczester pisze:Powiem Ci że ja walczyłem z przypisaniem pilotów od bram (nice milo i nice flor) niestety w żaden sposób nie dało rady. Kupiłem pilot samokopiujacy za 59zł czterokanalowy i bez problemu przepisałem do niego 3 bramy. Pilot idealnie wpasowal się w plastikowy uchwyt do trzymania dokumentów w daszku kierowcy 😀 i jestem zadowolony. Więc nie wiem czy jest sens się bawić w montaż BEZUŻYTECZNEGO home link.