![]() |
![]() |
![]() |
[D3 ALL] Wentylowane fotele?
Kolego ale za tą cenę masz zapas wazeliny na jakiś rok 
1 opakowanie 3 zł w aptece i też 0 oznak pękania .

1 opakowanie 3 zł w aptece i też 0 oznak pękania .
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.

Wypalanie DPF Audi A6 i A8.

Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Dzięki za info :mrgreen:mazur6662 pisze:wentylacja jest obok grzania siedzenia na panelu od klimya najlepszy wg mnie preparat do skóry to ten http://www.turtlewax.com.pl/sklep/plati ... p-122.html , używam go cały czas i skóra jest miękka, i brak jakichkolwiek "nowych" śladów uzytkowania
Witam odgrzewam temat, co do pękania wentylowanej skóry to czy najlepiej podkleić pęknięcie żeby nie szło dalej mam jedno na miejscu pasażera , nie wiem czy pękło czy zostało czymś przecięte .
Kiedyś była audi A8 D2 4.2.
Jest audi 80 GT B2 silnik R5 136 KM w odbudowie.
Poszukiwana Audi A8 D3 ( 4.0TDI, 4.2TDI,4.2Benzyna )
Sa specjalne kleje i sztuczne skory kiedys tak fotel naprawilem w swojej a6 byl maly ubytek i rozciecie po zabiegu nie bylo sladu i 2 lata tak jezdzilem a auto dalej smiga i nic sie z tym nie dzieje , poszukaj w necie klinika skory auta czy cos takiego sa filmiki instruktazowe jak to zrobic czasochlonne ale mi sie udalo ladnie naprawic ubytek
Może ktoś zna jakiś zakład na dolnymśląsku gdzie naprawiają takie rzeczy znalazłem firmę w Poznaniu ale trochę za daleko, a dziś zauważyłem pęknięcie na siedzisku w rowku jak idzie szew .
Kiedyś była audi A8 D2 4.2.
Jak sprawdzić czy fotele wentylowane działają, bo grzanie działa idealnie ale to wentylowanie mam wrażenie jakby nie działało, włączam na 6 i przystawiam rękę i nie czuje żadnego chłodu czy lekkiego wiaterku, nie miałem nigdy wentylowanych i nie wiem jak ten gadżet działa, mógłby ktoś naświetlić sprawę? Z góry dzięki za zainteresowanie
Wiater to może nie będzie jakiś wyraźnie wyczuwalny ale w cichym pomieszczeniu można posłuchać czy wentylator fotela się włącza czy nie.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-