Black Audi A8 US by koziołek - AirRide czas start
ale audi nie przestało jeździć moja skrzynia ma tylko problem z przerzucaniem z D na R i odwrotnie muszę chwilkę dłużej czekać niż to było kiedyś, a jak zrobię to szybciej to jest szarpnięcie i w skrajnym przypadku tryb awaryjny... nie robie tego, aż nie padnie do końca
możemy sie zgadać z ludźmi z poznania i okolić i zrobić jakiś spot
możemy sie zgadać z ludźmi z poznania i okolić i zrobić jakiś spot
przez całą zimę audi stało w garażu z różnymi problemami
zaczęło się od nastawnika, zrobiłem go i okazało się, że silnik i tak kulawo pracuje i po sprawdzeniu ciśnienia na cylindrach stwierdziłem, że dostał zawór. Zamieniłem głowice na sprawną (sprawdzona ) dodatkowo zmieniłem rozrząd, łapę silnika, chłodnice i płyn, jakąś rolkę i pasek klinowy, zregenerowałem kolektor ssący. Na dniach musze jeszcze zrzucić miske i wybrać z niej resztki slizgu wiec wleci nowy olej i filtr.
Po tych zabiegach audi wróciło do żywych ledwo ledwo, ale udało się ją ogarnąć na targi motor show w poznaniu
poniżej dwie szybkie fotki, a jak dostane jakieś inne to bede tu wrzucał
zaczęło się od nastawnika, zrobiłem go i okazało się, że silnik i tak kulawo pracuje i po sprawdzeniu ciśnienia na cylindrach stwierdziłem, że dostał zawór. Zamieniłem głowice na sprawną (sprawdzona ) dodatkowo zmieniłem rozrząd, łapę silnika, chłodnice i płyn, jakąś rolkę i pasek klinowy, zregenerowałem kolektor ssący. Na dniach musze jeszcze zrzucić miske i wybrać z niej resztki slizgu wiec wleci nowy olej i filtr.
Po tych zabiegach audi wróciło do żywych ledwo ledwo, ale udało się ją ogarnąć na targi motor show w poznaniu
poniżej dwie szybkie fotki, a jak dostane jakieś inne to bede tu wrzucał