![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Fotele z D2 w domu. Pomoc w podłączeniu elektryk
-
- Forum Audi A8
[D2 ALL ] Fotele z D2 w domu. Pomoc w podłączeniu elektryk
Witam.
Zwracam się do was o pomoc z ogarnięciem elektryki foteli. Zakupiłem komplet foteli z D2 w celu zrobienia sobie mebli do salonu, wszystko by było pięknie gdyby nie to, że nie mogę ich uruchomić. Poczytałem trochę i są różne opinie na ten temat, jedni piszą, że potrzebny jest moduł inni że wystarczy + i - W fotelach są dwie luźne kostki jedna to czarna z 6 pinami koloru czarny,czerwony,zielony,niebieski,żółty,zielony a druga brązowa. Może ktoś z was przerabiał podobny temat lub posiada jakiś schemat, który ułatwi życie.
Z góry dzięki za każdą wskazówkę
Zwracam się do was o pomoc z ogarnięciem elektryki foteli. Zakupiłem komplet foteli z D2 w celu zrobienia sobie mebli do salonu, wszystko by było pięknie gdyby nie to, że nie mogę ich uruchomić. Poczytałem trochę i są różne opinie na ten temat, jedni piszą, że potrzebny jest moduł inni że wystarczy + i - W fotelach są dwie luźne kostki jedna to czarna z 6 pinami koloru czarny,czerwony,zielony,niebieski,żółty,zielony a druga brązowa. Może ktoś z was przerabiał podobny temat lub posiada jakiś schemat, który ułatwi życie.
Z góry dzięki za każdą wskazówkę
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2017, 16:06 przez arczej, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: maciu
brązowa
1: +12V (czerw/nieb)
5: GND (brazowy)
grube kable daj
te kolory z czarnej na pewno nie maja pasków?
rzadko są jednokolorowe uzywane
daj też kolory z brązowej dokładnie z paskami i rocznik foteli (foto od spodu, numer czesci itp.)
1: +12V (czerw/nieb)
5: GND (brazowy)
grube kable daj
te kolory z czarnej na pewno nie maja pasków?
rzadko są jednokolorowe uzywane
daj też kolory z brązowej dokładnie z paskami i rocznik foteli (foto od spodu, numer czesci itp.)
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
- robertas
- Super Klubowicz
- FOSS
- Super Klubowicz
- robertas
- Super Klubowicz
VAGowner, no niestety, pogoda jest jaka jest... Wiec i zdrowie nienajlepsze
Zestaw z mojego auta, zal bylo mi je wyrzucic jak zmienilem na recaro i zrobilem taki zestaw
No a stolik niestety z opla, ale mysle w zimie zrobie nastepny z v8 z audi i wystawie tutaj jak ktos bedzie chcial modyfikowac salon 
Co do drugich polowek to cos w tym jest ze nie wyrazaja sie pochlebnie nt gratow z aut w domu

Co do drugich polowek to cos w tym jest ze nie wyrazaja sie pochlebnie nt gratow z aut w domu

-
- Forum Audi A8
- gtfan
- Super Klubowicz
To moja, po zabraniu foteli z D3 od raftora, sama stwierdziła, że sofa z tylnej kanapy mogłaby fajnie w mieszkaniu wyglądaćrobertas pisze:Co do drugich polowek to cos w tym jest ze nie wyrazaja sie pochlebnie nt gratow z aut w domu

Gdzie kupiłeś te boczki/nogi, na których Twój zestaw stoi?
Four rings to rule them all