der beste A8 3.7 von danishow
Trochę było przerwy w aktualizacji tego tematu, co nie znaczy że nic przy aucie nie robiłem .
Fura od końca lipca była rozebrana i dopiero teraz poskładałem do kupy, sporo w między czasie się zrobiło jak np.:
- nowa chłodnica wody NISSEN's
- nowy spoiler/dokładka przedniego zderzaka i spryskiwacze lamp
- sporo nowych klipsów do listew chromowanych w zderzakach i bocznych na dzwiach
- lakierowanie kompletnych zderzaków, nakładek progowych i listew bocznych
- wymienione odboje pod zderzakami, stare zaczęły już pękać
- zakupiłem komplet naprawczy przedniego dyfra z ZF ale jeszcze czeka na montaż, zrobię to razem z chłodniczką oleju bo i tak będę spuszczać cały olej ze skrzyni
- górne wahacze z lewej strony też doczekały się następstwa
...do tego sporo małych innych pierdółek, których nie chce mi się wymieniać
Poniżej jeszcze parę fotek dla oka
Fura od końca lipca była rozebrana i dopiero teraz poskładałem do kupy, sporo w między czasie się zrobiło jak np.:
- nowa chłodnica wody NISSEN's
- nowy spoiler/dokładka przedniego zderzaka i spryskiwacze lamp
- sporo nowych klipsów do listew chromowanych w zderzakach i bocznych na dzwiach
- lakierowanie kompletnych zderzaków, nakładek progowych i listew bocznych
- wymienione odboje pod zderzakami, stare zaczęły już pękać
- zakupiłem komplet naprawczy przedniego dyfra z ZF ale jeszcze czeka na montaż, zrobię to razem z chłodniczką oleju bo i tak będę spuszczać cały olej ze skrzyni
- górne wahacze z lewej strony też doczekały się następstwa
...do tego sporo małych innych pierdółek, których nie chce mi się wymieniać
Poniżej jeszcze parę fotek dla oka
Jak przymierzałem pod uszczelką to ta sterczała tak około 3-4 mm od nakładki, wyglądało to dziwnie i do tego kształt nie był w 100% dopasowany ...zsunąłem w dół i przypasiło.adrian949 pisze:Kurcze dlaczego nie włożyłeś dokładki pod uszczelkę?
Pewnie muszę nakładki trochę na górnej krawędzi zeszlifować, całe szczęście demontaż obu stron to max. 10 minut. Nowe otwory też można szybciutko wywiercić