W oryginalnych fotelach IKEA mam takie samegtfan pisze:Gdzie kupiłeś te boczki/nogi, na których Twój zestaw stoi?

![]() |
![]() |
![]() |
danishow pisze:gtfan, szukaj w sklepach internetowych z akcesoriami meblowymi. Kiedyś też szukałem i było tego sporo.
Dzięki Panowierobertas pisze:Dokladnie jak Daniel pisze, gdzies to w necie w jakims meblarskim zamowilem, 3 komplety nog do foteli, sa naprawde rozneNajpierw jak FOSS pisze, mialem zamiar kupic jakies tanie fotele i zdemontowac, ale zwyczajnie taniej kupic same
Tymbardziej ze wybor gotowych jest mega duzy
Możesz kupić używany - przykład pierwszy z brzegu:gtfan pisze:Widziałem właśnie, że w fotelach typu fińskiego są takie, ale nie chce mi się wywalać 200zł na cały nowy fotel, jeśli byłaby możliwość kupna samych nóg
Czy to błotniki od Mercedesa w115? Wspaniały samochód-jak na tamte czasuarczej pisze:U mnie na chwilę obecną wygląda to tak. Oczywiście boki będą przycięta równo z błotnikiem i oparciem kanapy. Za plecami będzie schowek na różnego rodzaju rarytasyi jak dobrze pójdzie półka będzie wyjeżdżała do góry przy pomocy mechanizmów od podnoszenia szyb