Panowie czy macie jakieś materiały jak zregenerować wisko? i jak to w prosty sposób ściągnąć? Być może są jakieś materiały na forum ale naprawdę szperałem i nic nie znalazłem nawet w googlach

na razie wymyśliłem żeby jakiś ściągacz dorobić który przytrzyma koło pasowe bo dociskając paskiem obraca się. Czy łożysko pod wiskiem jest wymienne?? bo u mnie jak zakręcę to słychać jak huczy aha i jak powinno działać wisko bo u mnie jak złapie za koło pasowe wiska i kręcę wiatrakiem to obraca się ale nie lekko tylko z lekkim oporem tak jakby na zimno je złączało
kiedys pisałem, ze po wymianie rozrządu piszczy mi pasek klinowy przy odpalaniu i coś strzela czy hałasuje i chyba mam przyczynę bo po pierwsze to wisko a po drugie napinacz na rolce nie odbija więc on też jest chyba do wymiany.. aha i jeszcze czy prawa rolka ta koło pompy wspomagania ma być w osi z pompą? bo u mnie pasek wychodzi lekko za rolkę i nie wiem czego to jest wina...
dodam, że zabrałem się za to bo przy ostatnim odpalaniu pasek sam spadł z kół pasowych