części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

[D2 99 2.5TDI ] Pompa wspomagania problem ?

duecik10
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D2 99 2.5TDI ] Pompa wspomagania problem ?

Post autor: duecik10 » 27 lis 2017, 23:24

Witam wszystkich jestem tu nowy także proszę o odrobinę wyrozumiałości 😊 Od niedawna stałem się właścicielem jednej z naszym kochanych audiczek jest tylko jeden jedyny minus 2.5 tdi 😕😕😕 ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 😊 wszystko było super aż do wczoraj kiedy to zerwał mi się pasek wielorowkowy tak zwany osprzętu , po pierwszych oględzinach stwierdziłem ze ok tragedii nie ma wymienię pasek napinacz i będzie git 😊 po rozebraniu wszystkiego i przygotowaniu wszystko pod założenie paska mój wzrok przykuła pompa wspomagania otóż zawinoł się na niej kawałek paska zacząłem wszystko delikatnie wyjmować wtedy ukazała mi się wielka plama oleju z układu wspomagania uszczelniacz został zniszczony zamierzam teraz wymienić tą pompę bo i tak zaczęła o Sb dawać znać 😊 stąd moje pytanie czy ktoś po krócej mógłby mi przedstawić jak takową pompę wyjąć , odkręcić ? Czy są z tym jakieś problemy ? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 28 lis 2017, 00:18

<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p

<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Popraw proszę tytuł tego wątku

Polecam użyć wyszukiwarki https://www.a8team.pl/search.htm
to nie jest zwykły napęd...to

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl