Głębokość wnęki na akumulator w mojej A8 to 197 mm.preston81 pisze:szefie przeciez napisalem ze sa różne .. pytanie jaki aku powinien byc w mojej s8, komora/wneka w mojej s8 ma glebokosc ok 10 cm natomiast wneka w mojej a8 ma conajmniej 6 cm glebsza wneke , ale opk zmierz u siebie dzieki za pomoc
![]() |
![]() |
A/S8 D2 głębokość wnęki na akumulator
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Ale ma nivo. w preFl akurat byly roznice przy webasto, bo mialy dwa aku.preston81 pisze:ale on ma przedliftadice111 pisze:Napisz PW do jairzinho7, bo nie wiem czy ten temat w ogole widzial, sledzi - jak ma u sibei to samo, to juz wiesz czym to jest spowodowane.
No fajnie, ale nadal nie wiesz czym to jest spowodowane, a tam glupoty napisane, bowiem nie tylko preFl ma plaski, twoj drugi FL rowniez.preston81 pisze:ok temat rozwiazany trafilem na taka grafike wystarczylo wpisac w googlenie jestem sam
![]()
http://forums.quattroworld.com/a8/threads/2154.phtml
czyli tak ma byc ,
Niepreston81 pisze:btw czy po vin jestescie w stanie wytypowac mi aku i jego wymiary ?chodz bardziej chodzi mi o wymiary zeby mi nie podskakiwal jak jade
Black Cars Matters
moze dla wersji ze wszystkim przewidziana byla cala wneka na aku i docisk z gory tak czy innaczej sa wersje z taka wlasnie wneka, a dlaczego nie wiem w necie jest wuhta fotek , w sumie moze jak bede w aso po czesci to zapytam ale watpie by ktos mi cos tam powiedzial nowego
bądź sobą, wariatów też lubią