Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

A/S8 D2 głębokość wnęki na akumulator

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
VAGowner
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: VAGowner » 11 gru 2017, 21:42

preston81 pisze:szefie przeciez napisalem ze sa różne .. pytanie jaki aku powinien byc w mojej s8 :) , komora/wneka w mojej s8 ma glebokosc ok 10 cm natomiast wneka w mojej a8 ma conajmniej 6 cm glebsza wneke , ale opk zmierz u siebie dzieki za pomoc
Głębokość wnęki na akumulator w mojej A8 to 197 mm.

Awatar użytkownika
dice111
Moderator
Moderator
Moje auto: S8 D2
Rocznik: 1996
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Imię: AHC by MTM

Post autor: dice111 » 11 gru 2017, 22:46

preston81 pisze:
dice111 pisze:Napisz PW do jairzinho7, bo nie wiem czy ten temat w ogole widzial, sledzi - jak ma u sibei to samo, to juz wiesz czym to jest spowodowane.
ale on ma przedlifta
Ale ma nivo. w preFl akurat byly roznice przy webasto, bo mialy dwa aku.
preston81 pisze:ok temat rozwiazany trafilem na taka grafike wystarczylo wpisac w google :) nie jestem sam :)

http://forums.quattroworld.com/a8/threads/2154.phtml

czyli tak ma byc ,
No fajnie, ale nadal nie wiesz czym to jest spowodowane, a tam glupoty napisane, bowiem nie tylko preFl ma plaski, twoj drugi FL rowniez.
preston81 pisze:btw czy po vin jestescie w stanie wytypowac mi aku i jego wymiary ?chodz bardziej chodzi mi o wymiary zeby mi nie podskakiwal jak jade :)
Nie
Black Cars Matters

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 12 gru 2017, 14:35

moze dla wersji ze wszystkim przewidziana byla cala wneka na aku i docisk z gory tak czy innaczej sa wersje z taka wlasnie wneka, a dlaczego nie wiem w necie jest wuhta fotek , w sumie moze jak bede w aso po czesci to zapytam ale watpie by ktos mi cos tam powiedzial nowego
bądź sobą, wariatów też lubią

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl