[D3 ALL ] Koszt zdjęcia CP Component Protection
dice111, Pisałem do niego ale jakoś nie będę kupował w ciemno, z allegro bym zaryzykował. Tym bardziej że brak jakich kol wiek głębszych info na temat tego czegoś.
shaqal, No to jednak chyba podjadę do Ciebie na diagnostykę i zobaczymy co tam się zadziało, ja na tym chleba nie będę robił, a 4600zł trochę dużo jak na własny użytek.
shaqal, No to jednak chyba podjadę do Ciebie na diagnostykę i zobaczymy co tam się zadziało, ja na tym chleba nie będę robił, a 4600zł trochę dużo jak na własny użytek.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
To jasne, ale to co potrzebujemy ogarnąć w D3 obsłuży "lewa" wersja.shaqal pisze:Za 2 tysiące nie kupisz abritesa, oryginał ze wszystkimi skryptami kosztuje dużo dużo więcej.
Tak jak pisałem, ja nawet nie wiem jak się to nazywa, więc ciężko mi cokolwiek o tym napisać.raftor pisze:dice111, Pisałem do niego ale jakoś nie będę kupował w ciemno, z allegro bym zaryzykował. Tym bardziej że brak jakich kol wiek głębszych info na temat tego czegoś.
Black Cars Matters
Szybkie pytanie, dorwałem zmieniarkę mp3, domniemam że ma CP (nie podłączałem jeszcze u siebie ale u dawcy działa bez problemu). Czy płytka z CP jest odpowiedzialna za obsługę elektroniki zmieniarki czy obsługa mp3/cd jest na innej płycie w zmieniarce? Chodzi mi o to czy jeśli przełożę ze swojej zmieniarki CD płytkę CP do zmieniarki mp3 to będzie to działać? Bo nie rozbierałem jeszcze zmieniarki i nie wiem czy się coś nie popieprzy jeśli płytka z CP jest tylko od tej ochrony a w środku zmieniarki jest inna płyta odpowiedzialna za obsługę dżwięku itp to myślę, że samo przełożenie płytki CP może zadziałać
Coś mi się wydaje, że ta to nie ruszy.
Chyba sprawdzałem kiedyś na jakiś zmieniarkach ale już nie pamiętam.
Ale jak ja kupiłem swoją zmieniarkę mp3 to byłem w ASO na zdjęcie CP więc pewnie chyba pamiętałem, że się nie da.
Chyba sprawdzałem kiedyś na jakiś zmieniarkach ale już nie pamiętam.
Ale jak ja kupiłem swoją zmieniarkę mp3 to byłem w ASO na zdjęcie CP więc pewnie chyba pamiętałem, że się nie da.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Na upartego można przelutować. Ew opcja - http://www.dognmonkey.com/audi/add-comp ... mi-2g.html
Black Cars Matters
pytanie w sprawie przelutowywania
czy wie ktoś który to dokładnie element trzeba prelutować w przycisku z odciskiem palca ? Bo chce wymienić a on niestety ma CP, Chyba że jest możliwość np przełożenia samego czytnika do starego przycisku ???
ktoś to rozbierał ogarnia to jakoś ??
z góry dzieki za każdą sugestię
czy wie ktoś który to dokładnie element trzeba prelutować w przycisku z odciskiem palca ? Bo chce wymienić a on niestety ma CP, Chyba że jest możliwość np przełożenia samego czytnika do starego przycisku ???
ktoś to rozbierał ogarnia to jakoś ??
z góry dzieki za każdą sugestię
W mmi przerzucilem pamięć z CP i działa bez problemu.
Padło mi aku do końca (4V) zostało. I po tej sytuacji weszła mi ochrona componentu na moduł od poleceń głosowych. Jest "domowy" sposób ma to czy tylko serwis?
Ewentualnie ktoś w warmińsko-mazurskim ogarnia? Nazbierało się trocje tego, bo mam oprócz tego CP jeszcze błędu PIN w obu przednich fotelach.
Padło mi aku do końca (4V) zostało. I po tej sytuacji weszła mi ochrona componentu na moduł od poleceń głosowych. Jest "domowy" sposób ma to czy tylko serwis?
Ewentualnie ktoś w warmińsko-mazurskim ogarnia? Nazbierało się trocje tego, bo mam oprócz tego CP jeszcze błędu PIN w obu przednich fotelach.