Przepraszam za pisownię, pisane na szybko w tel.
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] Podświetlenie dzwi
-
majkelo
- Forum Audi A8

[D2 preFL ALL ] Podświetlenie dzwi
Witam problem mam nastepujacy: po otworzeniu dzwi prawych tylnych oraz pasażera nie działa mi podświetlenie to dolne oraz to czerwone, jak i podświetlenie nóg pasażera. Przeczytałem kilka tematów na ten temat, i doprowadzilem masę do lampki podświetlenia nóg pasażera, i odziwo na drzwiach pasażera zaczęły świecić wszystkie te lampki, tylko problem jest taki że po zamknięciu dzwi te lampki nie gasną. Jaka jest na to rada? Dodam jeszcze że cała lewa strona działa znakomicie.
- dice111
- Moderator

- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
- Pepek
- Super Klubowicz

- Moje auto: S8 D5
- Skrzynia: Tiptronic
- Imię: Przemek
-
majkelo
- Forum Audi A8

dzięki wszystkim, będę musiał się pobawić w wolnej chwili 
Żeby nie zakładać nowego tematu chciałem sie zapytać czy od samego Fisa jest jakiś osobny bezpiecznik? Ponieważ wcześniej mi nie działał, pokazywalo tylko błąd o niskim stanie płynu do spryskiwaczy i po jego dolaniu był czarny ekran nic nie pokazywalo, a wczoraj sprawdzałem wszystkie bezpieczniki, oraz 'dosłownie mówiąc podociskalem je wszystkie' oraz po doprowadzeniu masy do lampki podświetlenia nóg u pasażera, fis zaczął normalnie działać, czyli pokazywał temperaturę, nazwę radia i skrzynie, czy to jest możliwe?
Żeby nie zakładać nowego tematu chciałem sie zapytać czy od samego Fisa jest jakiś osobny bezpiecznik? Ponieważ wcześniej mi nie działał, pokazywalo tylko błąd o niskim stanie płynu do spryskiwaczy i po jego dolaniu był czarny ekran nic nie pokazywalo, a wczoraj sprawdzałem wszystkie bezpieczniki, oraz 'dosłownie mówiąc podociskalem je wszystkie' oraz po doprowadzeniu masy do lampki podświetlenia nóg u pasażera, fis zaczął normalnie działać, czyli pokazywał temperaturę, nazwę radia i skrzynie, czy to jest możliwe?
- pioter
- Moderator

- Rocznik: 1998
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
Może miałeś to wyłączone przypadkiem : https://www.a8team.pl/d2-all-ciemno-na- ... vt2186.htm .
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
- tutenhamon
- Super Klubowicz

- danishow
- Super Klubowicz

majkelo pisze:po otworzeniu dzwi prawych tylnych oraz pasażera nie działa mi podświetlenie to dolne oraz to czerwone
U mnie LEDy nie pomogły, wymieniłem dwa prawe zamki (w przednich i tylnych drzwiach) i jest cacytutenhamon pisze:pozbyłem się go montując w podświetlenia w całym aucie ledy a pod drzwiami projektory i dopiero problem zniknął
- Adamo
- Forum Audi A8

- Adamo
- Forum Audi A8

- dice111
- Moderator

- Skrzynia: Manual
- Imię: AHC by MTM
- gtfan
- Super Klubowicz

D2HW-A211D - nóżki ma trochę krótsze, ale daje się przylutować w miejsce oryginalnego (chodzi o A8 D2)Adamo pisze:Ze tak zapytam na przyszłość. jest jakiś mikrostyk do kupienia, który można tam zaaplikować? Mam na myśli jakiś mikrostyk nowy, może pasujący z dziedziny elektroniki, niekoniecznie z serwisu audi... Nawet nie wiem czy w serwisie jest dostępny i za ile.
Four rings to rule them all