![]() |
![]() |
![]() |
Podsumowanie III Ogólnopolskiego Zlotu A8Team-ZAKOPANE 2017
Cieszę się, ze chociaż nieobecny ciałem byłem z Wami duchemdice111 pisze:...pogoda, którą możemy zwalić na drago oraz...

Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
HELGA...Jesli o mnie chodzi to Denerwujaca byla dla mnie postawa Pani sprawdzajacej ilosc gosci na obiedzie..mozna by powiedziec, ze potrafila "wejsc z ta lista do talerza
No była..."groźna...woźna" ale jak się okazało do "obejścia"
![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Ogólnie... Co tu gadać było lux torpeda...!!!
i naprawdę za rok to będzie wyzwanie!!!
zlot
Mówiąc szczerze to mam identyczne odczucia , byłem w czwartek o 20 na kręgielni popiłem piwo i o 21 poszedłem do pokoju bo nic się nie działo .........AMSTAFF pisze:Dla mnie r e w e l a c j a!!!!
Hotel, jadło, wszystko ok.
Jedyny minus to czasami brak komunikacji organizatorzy-zlotowicze np. ( ominęła mnie balanga z czwartku/piątek) poprostu nie wiedziałem że coś takiego będzie..
Reszta super✌️😉
Byłem na okło 20 takich zjazdach najpierw SIEMENSA , ERICSSONA , NOKII teraz AUDI .
Powiem tak hotel 3* , poziom OK , ale miejsce zlotu SUPER ......... strzał w 10 . Organizacja średnia ale jak na amatorów 100% włożonego serca - SZACUN !!!! . Czekam z niecierpliwością do kolejnego ! .
Zlot
To i Ja coś napiszę...
Hotel, jedzenie, lokalizacja - super
, natomiast kolacja grillowa z soboty na niedzielę mogła by się odbyć o jeden dzień wcześniej(tyle % się zmarnowało).
Czego mi zabrakło to tego, że w sobotnie popołudnie nic się nie działo.
Myślałem że będą jakieś przezentacje aut (co zrobiłem, co jeszcze mam do zrobienia itp.), konkursy, konkurencje- naprawde niektórzy z Was mieli wypasione te D2
.
Ogólnie to jestem zadowolony bo poznałem kilka ciekawych osób
( dzięki Darku za aktualizacje MMI do najnowszej wersji, no i najważniejsze dokodowanie webasto!)
Hotel, jedzenie, lokalizacja - super

Czego mi zabrakło to tego, że w sobotnie popołudnie nic się nie działo.
Myślałem że będą jakieś przezentacje aut (co zrobiłem, co jeszcze mam do zrobienia itp.), konkursy, konkurencje- naprawde niektórzy z Was mieli wypasione te D2

Ogólnie to jestem zadowolony bo poznałem kilka ciekawych osób

Hotel w porzadku, wifi dzialalo dobrze w moim pokoju, duzy parking zarezerwowany dla nas. Zameldowalam sie juz o 8.00 rano pierwszego dnia, pokoj byl dostepny. Przy wymeldowaniu mialam doliczone jedzenie dla dwoch osob, ale od razu wyjasnilam, ze byla tylko jedna w pokoju i poprawili rachunek. Rezerwacje robilam bezposrednio w hotelu. Karte do pradu trzymalam caly czas w gniazdku, bo mialam dwie, zreszta mozna wlozyc jakakolwiek karte do takich slotow.
Ogolnie wole zloty w roznego rodzaju domkach, bo wtedy wiadomo co sie dzieje w czesci publicznej i mozna latwiej sie integrowac.
Na przyszly raz poprosze cos blizej i ladna pogode zamowcie, jak rok temu ;-)
Ogolnie wole zloty w roznego rodzaju domkach, bo wtedy wiadomo co sie dzieje w czesci publicznej i mozna latwiej sie integrowac.
Na przyszly raz poprosze cos blizej i ladna pogode zamowcie, jak rok temu ;-)
Unseen pisze:Na przyszly raz poprosze cos blizej i ladna pogode zamowcie, jak rok temu ;-)
Niestety nie wszystkim było dane dostąpienie zaszczytów no i po raz drugi muszę pozazdrościć szampańskiej zabawy i organizacji, z zazdrością i żalem patrzę jak miło spędziliście czas w Szanownym gronie...może w końcu i mnie sie poszczęści z terminemUnseen pisze:Na przyszly raz poprosze cos blizej i ladna pogode zamowcie, jak rok temu ;-)

Było fajnie. Hotel 3* spełnił oczekiwania, ale minusem było płacenie za szlafrok na basen który nie był za ciekawy. Jedzenie super.
Co do organizacji, powinno być lepiej następnym razem. - wieczór sobotni z %
chciało się ale przecież na drugi dzień każdy wyjeżdzał. Plakietki z nickami trochę późno i tu też było ciężko ocenić w pierwszych dniach czy osoba jest z A8team czy nie. Ogólnie super 
Co do organizacji, powinno być lepiej następnym razem. - wieczór sobotni z %

Dla mnie było super. Jedyne czego zabrakło dla mnie to nasiadówki przy autach aby chwalić się kto co zrobił ,jakie ma plany, co zmienił ... zawsze wymiana poglądów doświadczeń miłe widziana. No kiedy te zapisy ruszają na kolejny zlot.
Wielkie dzięki dla organizatorów za prace i trud wniesiony podczas organizacji zlotu. 

Może pomożesz przy kolejnym zlocie aby było jeszcze lepiej....Beretti pisze:Mówiąc szczerze to mam identyczne odczucia , byłem w czwartek o 20 na kręgielni popiłem piwo i o 21 poszedłem do pokoju bo nic się nie działo .........
Byłem na okło 20 takich zjazdach najpierw SIEMENSA , ERICSSONA , NOKII teraz AUDI .
Powiem tak hotel 3* , poziom OK , ale miejsce zlotu SUPER ......... strzał w 10 . Organizacja średnia ale jak na amatorów 100% włożonego serca - SZACUN !!!! . Czekam z niecierpliwością do kolejnego ! .
Bardzo chętnie , mieszkam w Kołobrzegu więc wszędzie mam blisko .:-))) .Adamo pisze:Może pomożesz przy kolejnym zlocie aby było jeszcze lepiej....Beretti pisze:Mówiąc szczerze to mam identyczne odczucia , byłem w czwartek o 20 na kręgielni popiłem piwo i o 21 poszedłem do pokoju bo nic się nie działo .........