części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Podsumowanie III Ogólnopolskiego Zlotu A8Team-ZAKOPANE 2017

Michal_ST
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Michal_ST » 24 wrz 2017, 10:46

Dla mnie liczyła się dobra atmosfera :)

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 24 wrz 2017, 11:49

Ja tam po kilka razy chodzilem, a to poledwiczki a to pierszki itp...a nie by tylko podeszla cos powiedziala <jeb>
to nie jest zwykły napęd...to

Michal_ST
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Michal_ST » 24 wrz 2017, 13:44

Też jedzenia sobie nie żałowałem ale akurat mi to na dobre nie wychodzi bo oddala mnie od walki o sylwetkę: D

gregor044
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: gregor044 » 24 wrz 2017, 14:13

Było świetnie hotel, obsługa, jedzenie, organizacja wszystko na najwyższym poziomie. Jedynie w przeciąganiu liny D2 miało gorszą line <onienie>. Ale i tak 10/10 Dzięki wszystkim za miłą atmosferę :)

Awatar użytkownika
drago_o
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: drago_o » 24 wrz 2017, 14:16

dice111 pisze:...pogoda, którą możemy zwalić na drago oraz...
Cieszę się, ze chociaż nieobecny ciałem byłem z Wami duchem ;)
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG

AMSTAFF

Post autor: AMSTAFF » 24 wrz 2017, 20:12

Jesli o mnie chodzi to Denerwujaca byla dla mnie postawa Pani sprawdzajacej ilosc gosci na obiedzie..mozna by powiedziec, ze potrafila "wejsc z ta lista do talerza
HELGA...
No była..."groźna...woźna" ale jak się okazało do "obejścia" :]
Ogólnie... Co tu gadać było lux torpeda...!!!
i naprawdę za rok to będzie wyzwanie!!!

Awatar użytkownika
Beretti
Super Klubowicz
Super Klubowicz

zlot

Post autor: Beretti » 25 wrz 2017, 21:19

AMSTAFF pisze:Dla mnie r e w e l a c j a!!!!
Hotel, jadło, wszystko ok.
Jedyny minus to czasami brak komunikacji organizatorzy-zlotowicze np. ( ominęła mnie balanga z czwartku/piątek) poprostu nie wiedziałem że coś takiego będzie..
Reszta super&#9996;&#65039;&#128521;
Mówiąc szczerze to mam identyczne odczucia , byłem w czwartek o 20 na kręgielni popiłem piwo i o 21 poszedłem do pokoju bo nic się nie działo .........
Byłem na okło 20 takich zjazdach najpierw SIEMENSA , ERICSSONA , NOKII teraz AUDI .
Powiem tak hotel 3* , poziom OK , ale miejsce zlotu SUPER ......... strzał w 10 . Organizacja średnia ale jak na amatorów 100% włożonego serca - SZACUN !!!! . Czekam z niecierpliwością do kolejnego ! .

kerys102
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Zlot

Post autor: kerys102 » 25 wrz 2017, 22:44

To i Ja coś napiszę...
Hotel, jedzenie, lokalizacja - super <brawo> , natomiast kolacja grillowa z soboty na niedzielę mogła by się odbyć o jeden dzień wcześniej(tyle % się zmarnowało).
Czego mi zabrakło to tego, że w sobotnie popołudnie nic się nie działo.
Myślałem że będą jakieś przezentacje aut (co zrobiłem, co jeszcze mam do zrobienia itp.), konkursy, konkurencje- naprawde niektórzy z Was mieli wypasione te D2 <okok>.

Ogólnie to jestem zadowolony bo poznałem kilka ciekawych osób :> ( dzięki Darku za aktualizacje MMI do najnowszej wersji, no i najważniejsze dokodowanie webasto!)

Unseen
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Unseen » 26 wrz 2017, 15:35

Hotel w porzadku, wifi dzialalo dobrze w moim pokoju, duzy parking zarezerwowany dla nas. Zameldowalam sie juz o 8.00 rano pierwszego dnia, pokoj byl dostepny. Przy wymeldowaniu mialam doliczone jedzenie dla dwoch osob, ale od razu wyjasnilam, ze byla tylko jedna w pokoju i poprawili rachunek. Rezerwacje robilam bezposrednio w hotelu. Karte do pradu trzymalam caly czas w gniazdku, bo mialam dwie, zreszta mozna wlozyc jakakolwiek karte do takich slotow.

Ogolnie wole zloty w roznego rodzaju domkach, bo wtedy wiadomo co sie dzieje w czesci publicznej i mozna latwiej sie integrowac.

Na przyszly raz poprosze cos blizej i ladna pogode zamowcie, jak rok temu ;-)

JIMM

Post autor: JIMM » 26 wrz 2017, 16:55

Unseen pisze:Na przyszly raz poprosze cos blizej i ladna pogode zamowcie, jak rok temu ;-)
Unseen pisze:Na przyszly raz poprosze cos blizej i ladna pogode zamowcie, jak rok temu ;-)
Niestety nie wszystkim było dane dostąpienie zaszczytów no i po raz drugi muszę pozazdrościć szampańskiej zabawy i organizacji, z zazdrością i żalem patrzę jak miło spędziliście czas w Szanownym gronie...może w końcu i mnie sie poszczęści z terminem <brawo>. A8team rośnie w siłę a świeża krew przewodzi i przejmuje stery <papabuzi>

Awatar użytkownika
LUKAS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: LUKAS » 26 wrz 2017, 18:23

Było fajnie. Hotel 3* spełnił oczekiwania, ale minusem było płacenie za szlafrok na basen który nie był za ciekawy. Jedzenie super.
Co do organizacji, powinno być lepiej następnym razem. - wieczór sobotni z % <bezradny> chciało się ale przecież na drugi dzień każdy wyjeżdzał. Plakietki z nickami trochę późno i tu też było ciężko ocenić w pierwszych dniach czy osoba jest z A8team czy nie. Ogólnie super <okok>

Awatar użytkownika
Adamo
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Adamo » 05 paź 2017, 21:41

Dla mnie było super. Jedyne czego zabrakło dla mnie to nasiadówki przy autach aby chwalić się kto co zrobił ,jakie ma plany, co zmienił ... zawsze wymiana poglądów doświadczeń miłe widziana. No kiedy te zapisy ruszają na kolejny zlot. <onie> Wielkie dzięki dla organizatorów za prace i trud wniesiony podczas organizacji zlotu. <brawo>

Awatar użytkownika
Beretti
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Beretti » 05 paź 2017, 22:00

A może jak takie parcie na szkło to zrobić zlot zimowy ?????????????

Awatar użytkownika
Adamo
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Adamo » 30 gru 2017, 20:19

Beretti pisze:Mówiąc szczerze to mam identyczne odczucia , byłem w czwartek o 20 na kręgielni popiłem piwo i o 21 poszedłem do pokoju bo nic się nie działo .........

Byłem na okło 20 takich zjazdach najpierw SIEMENSA , ERICSSONA , NOKII teraz AUDI .

Powiem tak hotel 3* , poziom OK , ale miejsce zlotu SUPER ......... strzał w 10 . Organizacja średnia ale jak na amatorów 100% włożonego serca - SZACUN !!!! . Czekam z niecierpliwością do kolejnego ! .
Może pomożesz przy kolejnym zlocie aby było jeszcze lepiej....

Awatar użytkownika
Beretti
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Beretti » 30 gru 2017, 21:42

Adamo pisze:
Beretti pisze:Mówiąc szczerze to mam identyczne odczucia , byłem w czwartek o 20 na kręgielni popiłem piwo i o 21 poszedłem do pokoju bo nic się nie działo .........

Może pomożesz przy kolejnym zlocie aby było jeszcze lepiej....
Bardzo chętnie , mieszkam w Kołobrzegu więc wszędzie mam blisko .:-))) .

Zablokowany

Wróć do „zlot ogólnopolski”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl