[D2 ALL ] preFL a FL - kratki nawiewu
[D2 ALL ] preFL a FL - kratki nawiewu
Witam
Mam okazje na szrocie wyjąć co ciekawsze rzeczy z polifta.
Może ktoś powiedzieć czy się różnią kratki nawiewu ? Nie mogę znaleźć tego ale ktoś pisał że te w polifcie lepiej świecą , są robionę już na ledach czy jak ? bo nie wiem czy wyjmować wszystkie z auta.
Mam okazje na szrocie wyjąć co ciekawsze rzeczy z polifta.
Może ktoś powiedzieć czy się różnią kratki nawiewu ? Nie mogę znaleźć tego ale ktoś pisał że te w polifcie lepiej świecą , są robionę już na ledach czy jak ? bo nie wiem czy wyjmować wszystkie z auta.
Ostatnio zmieniony 03 lut 2018, 03:18 przez machul333, łącznie zmieniany 2 razy.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
A ile ich masz ? Dyc je jedna ;p
FL ma inna strukture plastykow tak, wiec jak juz wyjmujesz to lepiej calosc wnetrza.
Z kolorem tez jest roznie - ten sam jest tylko czarny, reszta odcieni ciut, ale sie roznia.
Knefel lewarka automatu FL ma chrom, to samo z zasuwka popielniczki i kneflem od schowka (tam gdzie masz w FL miejsce na kubek a w preFl na dwa, lub panel navi).
Jak chcesz srodkowy pas - to musisz se zrobic na niego mocowanie w baganziku, bo w FL jest fabrycznie w karoserii, wiec albo se je uspawasz albo przykrecisz.
Dochodzi podswietlenie nog z tylu (lampki w przednich fotelach) itp pierdoly..
FL ma inna strukture plastykow tak, wiec jak juz wyjmujesz to lepiej calosc wnetrza.
Z kolorem tez jest roznie - ten sam jest tylko czarny, reszta odcieni ciut, ale sie roznia.
Knefel lewarka automatu FL ma chrom, to samo z zasuwka popielniczki i kneflem od schowka (tam gdzie masz w FL miejsce na kubek a w preFl na dwa, lub panel navi).
Jak chcesz srodkowy pas - to musisz se zrobic na niego mocowanie w baganziku, bo w FL jest fabrycznie w karoserii, wiec albo se je uspawasz albo przykrecisz.
Dochodzi podswietlenie nog z tylu (lampki w przednich fotelach) itp pierdoly..
Black Cars Matters
- Pepek
- Super Klubowicz
- Moje auto: S8 D5
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Przemek
W preFL są w niej na stałe oprawki żarówek. W FL same wtyczki które się wpina do kratek. Można ciąć oryginalną wiązkę, ale po co skoro wiązka nawiewów jest bezproblemowa w podmianie. Kończy się wtykiem pod papą poniżej schowka i wychodzi w całości z deski bez jej demontażu.
Osiem garów, klima, wtrysk. Warto dla tej chwili żyć.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Akurat ta jest czarna więc podłokietnik i nawiewy są uniwersalne raczej , co do pasa też nie ma problemu mam tiga więc wspawana zaczepy.
Foteli nie ma więc podświetlania nie wyciągnę
Ale chromy też na pewno wyciągnę .
Foteli nie ma więc podświetlania nie wyciągnę
Ale chromy też na pewno wyciągnę .
Ostatnio zmieniony 08 lut 2018, 14:35 przez machul333, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]machul333, temat jest o kratkach nawiewu a nie zegarach czy webasto.
Jeśli nie znalazłeś podobnego tematu w wyszukiwarce to załóż nowy temat w odpowiednim dziale.[/center]
pozdrawiam Cinek.
Jeśli nie znalazłeś podobnego tematu w wyszukiwarce to załóż nowy temat w odpowiednim dziale.[/center]
pozdrawiam Cinek.
to nie jest zwykły napęd...to