[D2 00 4.2PB ] Katalizator
Wypadanie zapłonów z którym nadal walczę Temat
Myślałem że coś przytkane tym bardziej że nie wiem ile auto na gazie już jeździ. I coś metalicznego było słychać z wydechu. Po wymianie na strumienice lekko głośniej przy wysokich obrotach ale naprawdę lekko albo mi się wydaje i lekko fajniejszy dźwięk tak jakby bardziej buczący ale nie jest to w ogóle męczące a wydobywa się ładny gang V8 :-)
Myślałem że coś przytkane tym bardziej że nie wiem ile auto na gazie już jeździ. I coś metalicznego było słychać z wydechu. Po wymianie na strumienice lekko głośniej przy wysokich obrotach ale naprawdę lekko albo mi się wydaje i lekko fajniejszy dźwięk tak jakby bardziej buczący ale nie jest to w ogóle męczące a wydobywa się ładny gang V8 :-)
-
- Super Klubowicz
a wczym Ci brak kata przeszkadza aby jeździć po Europie ??? ja nie mam od 5 lata i latałem po Nieczech, Benelxie, Skandynawii i jakoś problemu nie byłoigor.ostrowski pisze:Mam wycięte a chce wrzucić uniwersalne, co by bez obaw latać po innych krajach europy. Abz lpg 1995r
to nie jest zwykły napęd...to
Podobno biorą się mocniej za ekologię i lubią "badać" autka na polskich blachach.CINEK pisze:a wczym Ci brak kata przeszkadza aby jeździć po Europie ??? ja nie mam od 5 lata i latałem po Nieczech, Benelxie, Skandynawii i jakoś problemu nie byłoigor.ostrowski pisze:Mam wycięte a chce wrzucić uniwersalne, co by bez obaw latać po innych krajach europy. Abz lpg 1995r
-
- Super Klubowicz