Jakie macie, albo jakie najbardziej pasują do A8/S8, wzór itp. wklejacie zdjecia najlepiej

Mnie zaciekawiły te ze zdjęcia poniżej

![]() |
![]() |
![]() |
możesz zmienić dekielki na takie:JabbaR pisze: swoja droga by nie zakładać nowego tematu troszke zaczyna mi się łuszczyć z nich lakier...myslalem o polerce ale co z tymi kapslami plastikowymi...?? ma ktoś pomysł?? jasli nie to chyba zostanie mi malowanie calego kompletu
:mrgreen: mi to pasuje :mrgreen: tylko jak bys jeszcze powiedzial od jakiego konkretnie modelu felgi sa to dekielki to byloby git:) a moze posiadasz takie na zbyciu?? chetnie bym zakupil :mrgreen:BiLu pisze:wiąże się to przeróbką mocowania - w miejsce imitacji imbusów prawdziwe imbusy, którymi dekielek jest zprzykręcony do felgi (masz też przy okazji zabezpieczenie przed amatorami cudzej własności).
no dokładnie cena tez mnei zdziwiła za same dekielki...poszukam to znajde normalnej cenie :mrgreen: przynajmniej wiem czego szukac :mrgreen: i za to wielkie dzieki :mrgreen:123mielony pisze:Cena jak z ASO,jak z pięć lata temu szukałem dekielków do swoich felg to pytałem właśnie w aso to kolo powiedział 99zł za sztukę,a za nówki felgi 16" orginał audi zapłaciłem 1000zł.