IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - OGÓLNA DYSKUSJA
witam wszystkich.
widze ze zamiast sie cieszyć kolejnym IV już zlotem. tradycyjnie zaczyna sie od sprzeczki....cóż norma wsród polaków :-)
nie ma co narzekać ze daleko ja mam ok 700 km a Tomasz a Kołobrzegu ok 900 km i to z żoną i małym dzieckiem .... szacun...
a wy stare konie macie po 200-300km i płaczecie!!!!!!!!!
ci co płaczą niech zrobią sobie zlot w swojej okolicy i wtedy bedzie blisko TANIO I super ... tylko dla was......
Jestem tego zdania żę odległość i miejsce nie ma znaczenia liczą sie tylko LUDZIE I AUTA.
pozdrawiam wszystkich........
widze ze zamiast sie cieszyć kolejnym IV już zlotem. tradycyjnie zaczyna sie od sprzeczki....cóż norma wsród polaków :-)
nie ma co narzekać ze daleko ja mam ok 700 km a Tomasz a Kołobrzegu ok 900 km i to z żoną i małym dzieckiem .... szacun...
ci co płaczą niech zrobią sobie zlot w swojej okolicy i wtedy bedzie blisko TANIO I super ... tylko dla was......
Jestem tego zdania żę odległość i miejsce nie ma znaczenia liczą sie tylko LUDZIE I AUTA.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez RAJAN, łącznie zmieniany 1 raz.
- martinezzg
- Super Klubowicz
RAJAN pisze: witam wszystkich.
Popieram kolegę RAJAN-a ,900 km z Kołobrzegu to nie problem ale jak napisał : liczą się tylko LUDZIE I AUTA. Oferuje swoją pomoc w jakikolwiek sposób przy organizacji ZLOT-u moje doświadczenie polega na uczestniczeniu w bodajże 20 zjazdach firm telekomunikacyjnych : NOKIA , SAMSUNG , SIEMENS itd .....
[ Dodano: 2018-02-04, 17:40 ]
Mam taka propozycję choć nie wiem czy to na miejscu , tak było na innych zlotach konferencjach . Może by się zaprezentowały ( w formie panelu ) warsztaty z całej Polski które specjalizują się w naprawach naszych A8 i nie tylko . Z jednej strony to reklama dla tych firm a z drugiej poznajemy ludzi którzy kochają to co robią ? . nie będzie pytań kto naprawia skrzynie czy silniki ? . Takiego pomysła mam . Jak bywałem na konferencjach z firm które wymieniałem wcześniej to czasami jedna firma prezentowała się przez godzinę !!! i płaciła za to grubą kasę ! Pozdrawiam
a o czym tu pisać .... czekamy aż się lista zapełni i temat rozkręci się przed samym zlotem
nie ma sensu się tu spierać o jakieś bzdury....Jak na razie frekwencja moim zdaniem dopisuje oby tak dalej ...
Chciałem tylko ponowić prośbę Damiana :
nie ma sensu się tu spierać o jakieś bzdury....Jak na razie frekwencja moim zdaniem dopisuje oby tak dalej ...
Chciałem tylko ponowić prośbę Damiana :
Tak więc zapisywać się i liczyć na to że pogoda dopisze....FOSS pisze: w sobotę wstępny plan zakłada wyjazd całą kolumną aut gdzieś w plener, i nie będzie to Wielka Krokiew czy gdzieś indziej w centrum Zakopanego i w przebiegu tego konkretnego dnia jako organizatorzy będziemy oczekiwać jednak pewnej dyscypliny.
Mówiąc o dyscyplinie mam tu na myśli również alkohol.
[.....] oczekujemy, że w piątek wieczorem kierowcy zachowają umiar tak, żeby w sobotę rano na przejazd kolumną wszyscy byli 100% trzeźwi.
Zabawa zabawą ale bądźmy dorośli i dbajmy o bezpieczeństwo swoje, swoich bliskich i innych uczestników ruchu drogowego.
to nie jest zwykły napęd...to
-
- Forum Audi A8
Cześć, jestem tu świeży na forum. Myślę o udziale w zlocie ale to już będzie moje czwarte Zakopane w ciągu 1,5 roku. Hotel Tatra wygląda pięknie w zimowej scenerii. Źona mi mówi: Jedź poznasz nowych ludzi a robota z pola przez ten weekend nie ucieknie. Co wy na to?
Do A8 to trzeba dorosnąć - emocjonalnie. Było parę VW, 80 b3, A6c5, i w końcu ONA- 8semka.
dla Ciebie przykład godny naśladowania...piotr873 pisze:Wyjazd opłacony pierwsze urodziny mojego syna w klimacie Audi a8 klasa dzieki za organizację zlotu
a reszta ??? ponad 11K użytkowników, a niech będzie z kilkaset osób tak na prawdę posiadających tu A8 / S8, to czemu co roku bierze udział tylko koło 50 samochodów ??
to nie jest zwykły napęd...to