IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - OGÓLNA DYSKUSJA
-
- Forum Audi A8
Plan jest taki: na MOP-ie Chechło przy A4 za Strzelcami Opolskimi chcemy zrobić zbiórkę z panem kierownikiem Danishow który leci z Reichu i doleci + - na 10-11stą. Na razie będą trzy załogi ale od Zachodu może nas być nawet 7 aut jakby wszystkich razem zgrać.
Do A8 to trzeba dorosnąć - emocjonalnie. Było parę VW, 80 b3, A6c5, i w końcu ONA- 8semka.
To chyba się podłączę do was 😉 jeśli można 😉Adam.Grze pisze:Ja oraz Farmer73 lecimy o 7-8 rano z Ostrowa Wielkopolskiego w kierunku Strzelc Opolskich przez Kępno to może ktoś się dołączyć lub spotkamy się dopiero na A4 tak jak z DanishowemIgor6631 pisze:Panie i Panowie śmiga ktoś w piątek rano z okolic Wroclawia, Trzebnicy?
Pozdrawiam
hahahah już się nie chciałem chwalić, ze tylko moja była sprawnaernesto pisze:Marcin za karę musiał ciągnąć 11 ósemek przez zakopiankę
Preston z tego co wiem do wysłał altas do Młodego, bo ten ostatnio na Ole chodzi wku...wionyernesto pisze:Nie zapomnij Atlas-u oddać Prestonowi
to nie jest zwykły napęd...to
Widzę że Rafelek pisze niewidzialną czcionką... nie wszyscy naraz... Ja cię odbiorę z dworca jak będzie taka potrzeba.Rafelek pisze:A ja jeszcze nie wiem czym przyjadę , padł mi silnik i nie wiem czy mechanik ogarnie do tego czasu🙁 Górek sprzedał swoje D3 i jest w trakcie poszukiwania D4. Jak nie znajdzie to będziemy zmuszeni przyjechać pociągiem. Mam nadzieje ze ktoś nas odbierze z dworca 😂
Ps. Mam nadzieję że jednak motorownia nowa wskoczy
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8