[D3 03 4.2MPI ] Amortyzator przedni uszkodzony
-
- Super Klubowicz
dice111 pisze:Nie. Kupić nowy, albo pewną, mało najechaną używkę. Firmy regenerujące robią tylko miech.
Pytam bo pisałem do firmy air supension Wrocław na czym polega regeneracja, odpisali mi ze robią część pneumatyczna i hydrauliczna
[ Dodano: 2018-05-27, 21:14 ]
Marcin2013 pisze:A co się dzieje, jak by co to mam dwie sztuki dobre, tylko miechy pękły, ale amory tłumiły ok.Igor6631 pisze:Hej chciałem zapytać czy ktoś regenerowal amortyzator w a8. Nie chodzi mi o wymianę miecha ponieważ jest szczelny chodzi mi o wnętrz amora mój nie domaga juz ktoś coś wie może coś polecic
Amory słabo trzymają czyli zaczyna już pływać
Pozdrawiam
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
To jeśli zaczęli robić to fajnie. Dowiedz się w takim razie od nich na czym ta regeneracja polega.Igor6631 pisze:dice111 pisze:Nie. Kupić nowy, albo pewną, mało najechaną używkę. Firmy regenerujące robią tylko miech.
Pytam bo pisałem do firmy air supension Wrocław na czym polega regeneracja, odpisali mi ze robią część pneumatyczna i hydrauliczna
Black Cars Matters
Tak jak pisałem robią część pneumatyczna I hydrauliczna taka opowiedz uzyskałem. Dlatego pytam was czy ktoś już to przerabiałdice111 pisze:To jeśli zaczęli robić to fajnie. Dowiedz się w takim razie od nich na czym ta regeneracja polega.Igor6631 pisze:dice111 pisze:Nie. Kupić nowy, albo pewną, mało najechaną używkę. Firmy regenerujące robią tylko miech.
Pozdrawiam