![]() |
![]() |
![]() |
W dzień tego w ogóle nie widać, chyba, że jedziesz w tunelu, bądź pod jakimś szerokim wiaduktem etc. W nocy bardzo fajny efekt. Minus taki, że tylko 1 kolor.shark5856 pisze:Dużo zachodu z dołożeniem tego ambiente ? Bo widziałem takie ambiente na Aliexpress, nawt kumpel kupił i wstawił do 5er e39. No i powiem szczerze dosyć ciekawie wyglądać to w nocy ale w dzień jakoś tak tandetnie, a mi z kolei zależy żeby było zrobione jak w oryginale :-)
danishow pisze:Philips ma w ofercie LEDy W5W do samochodów z CANem, nie są tanie ale działają
Używałem kiedyś tych Philipsa... 1 dzień... i wyrzuciłem... bo błąd z jednej z nich pikał właśnie co minutę.drago_o pisze:Taka sama kupa jak wszystko co dostepne. Same ledy spoko i ladnie swieca ale te kasowniki bledu raz dzialaja a raz nie. Czasami robi sie tak, ze blad co minute wyskakuje i w kolko pika.
A ambiente to tylko podswietlenie dodatkowe drzwi ? Chyba cos mi sie kojarzy ze widziałem jeszcze schowki w drzwiach podświetlone. Na nogi tez jest dodatkowe oświetlenie ?dice111 pisze:Każdy przyjmuje. Oprócz listwy musisz mieć konwertery 4x - do każdej listwy osobno, te małe czarne, z białą nalepką, pokazany w tej aukcji: http://allegro.pl/wiazka-tapicerki-drzw ... 89674.html
Całość za 600 ? Możliwe, ale nie na nowych listwach. Jedna to koszt 250 zł, a z alle używki świecą lub nie. Jak chcesz to mam dwie nowe na przód, oddam taniej niż w ASO.