[D3 ALL ] Podwójne szyby boczne
-
- Super Klubowicz
Czyli całą operacja wymiany szyb to tylko demontaż pojedynczych a montaż podwójnych? Uszczelki zostają te same? No a z racji jak by nie było zwiększonej wagi to czy może zawiasy są inne mocniejsze w przypadku fabrycznie auta z podwójnymi szybami, to samo silniczek podnoszenia szyb nie jest inny mocniejszy?
zmieniasz szyby i tyle w temacie P&P.denveco pisze:Czyli całą operacja wymiany szyb to tylko demontaż pojedynczych a montaż podwójnych? Uszczelki zostają te same? No a z racji jak by nie było zwiększonej wagi to czy może zawiasy są inne mocniejsze w przypadku fabrycznie auta z podwójnymi szybami, to samo silniczek podnoszenia szyb nie jest inny mocniejszy?
-
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
Zespolona ma taka sama wagę co pojedyncza,zespolona to dwie 2mm, a zwykła to 4mm.denveco pisze:No a z racji jak by nie było zwiększonej wagi
Ja tez nic nie usłyszałem, zespolona jest po prostu trudniejsza do zbiciaPczester pisze:Ja również zmieniałem i podobnie jak kolega Łukasz nie słyszę żadnej większej różnicy.
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: maciu
Grubszą? O ile jest grubsza szyba.WariatFuriat pisze:No nie do końca bo mam szyby z tego samego rocznika i jedne mają oznaczenie VSG a drugie accustic. Poza tym jedne różnią się od drugich. Te wyciszane mają grubszą folię. Tą są dwie różne opcje.
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020