[D2 94 4.2PB ] głośniki w tylne półce dudnią gdy grają bas
Dodam że do rozkręcenia będzie jeszcze potrzebna gwiazdka T10. Mam już głośniki ale mam dylemat jak zamontować cały ten wzmacniacz :-/ Bo oryginalnie jest przykręcany do kosza głośnika a wiadomo że w żadnym kupionym tego nie ma. Tak się zastanawiam czy jak bym po prostu podłożył gąbkę pod ten plastik od spodu i żeby po prostu tam leżał... Nie wiem czy to dobry pomysł?
odgrzeje troche, nastała potrzeba wymontowania głośików z półki celem ich zwymiarowania i wymiany bo zaczeły charczeć, dziś patrzyłem od spodu ale nie bardzo wiem jak je wykręcić, posiadam głośniki noki , i tu pytanie do znawców, jak sie do nich dobrać??
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
moje mają się świetnie mimo lat, najszybciej pojdzie tam zawieszenie górne głosnika, z tego co pamiętam jest piankowe. Membrana o ile mnie pamieć nie myli jest papierowa to jak nie zawilgotniała to 20 lat nie robi na niej wrażenia. Mozesz wrzucic inne glosniki, chyba najlepiej bez kombinowania 16 cm na uniwersalnym dystansie z mdf. Głośnik o nie za dużej mocy, żeby najadły się tym co radio daje ew te wzmacniacze oryginalnych tylnych głośników