[Łódzkie] spot łódzkie?
-
- Forum Audi A8
Ja byłem, ale ogólnie zlot średni.
Wszystkie auta obejrzałem w 5 min, później chwilę postaliśmy i poszliśmy do portu na zakupy
Jeździłem na jedne z pierwszych tych zlotów, ale nadal widzę że atmosfera "smętna" i nie w moim klimacie
Tak zachwycają się na "fejsie" że taka super frekwencja, według mnie bywało więcej samochodów tam
Wszystkie auta obejrzałem w 5 min, później chwilę postaliśmy i poszliśmy do portu na zakupy
Jeździłem na jedne z pierwszych tych zlotów, ale nadal widzę że atmosfera "smętna" i nie w moim klimacie
Tak zachwycają się na "fejsie" że taka super frekwencja, według mnie bywało więcej samochodów tam
-
- Forum Audi A8
dokładnie - szkoda czasu na takie imprezypawelec pisze:Dlatego ja nie dojechałem jak pisałem wyżej (gimnazjaliści) bo zatrzymało mnie coś innego
[ Dodano: 2018-03-27, 14:24 ]
dobra opcjaCINEK pisze:dlatego myślę, że nasze spoty możemy organizować w sukcesji jak ostatnio.
Moja propozycja to poświąteczna sobota 07.04., godzina 16 najpierw na parkingu koło KFC na Jana Pawła, a później jak wszyscy się zbiorą to lecim na sukcesję...w zależności od pogody
- pawelec
- Forum Audi A8
otóż toMichallres pisze:Jeździłem na jedne z pierwszych tych zlotów, ale nadal widzę że atmosfera "smętna" i nie w moim klimacie
Tak zachwycają się na "fejsie" że taka super frekwencja
Myślę ze własnie jak z kilka razy spotkamy sie własnie pod KFC lub pod dachem Sukcesji to za nie dalej niż rok coś z tego może wyjść
07.04 niestety będę w pracy, ale może może któryś weekend majowy sie załapię
być będę choć bym sam miał przyjechać...a dać musisz znać wcześniej kilka dni, ze będziesz no i oczywiście wpisowe wpłacićpawelec pisze:żebyś na Zlot w Zakopanym był bo ja cały czas myślę myślę aby wpaść tam na sobotę (cały dzień)
ale w sobote musiał byś być raniutko bo koło 10 rano wypad robimy w góry kolumną
to nie jest zwykły napęd...to