II Lubelski spotA8 S8 D2 D3 D4 D5.Cała Polska mile widziana!
II Lubelski spotA8 S8 D2 D3 D4 D5.Cała Polska mile widziana!
Siemanoo wszystkim! Ze startu dziękuję zeszłorocznej Lubelskiej ekipie, która dotarła i wróciła w całości zaa to dziękiii śliczne
W tym roku zaplanowałem spocik w sobotę 15.09 godz 15.00 (Zmiana terminu jak najbardziej możliwa, tak aby jak największej ilości osób uczestniczących pasowało...)
Miejsce spotkania : bez zmian - poziom 4 galeria OLIMP LUBLIN !
Godz. 16.30 wyjazd z parkingu -
Przejazd przez miasto Lublin - wyjazd na obwodnicę zmierzając ku karczmie "Bida" /obiad, deser, piwo - wedle uznania, możliwości.
(300 jest gdzie jechać )
Po jedzonku czas wolny przed karczmą i najgorszy moment spotkania- rozjazd do domu ! - oby szczęśliwy i bez niepotrzebnych przygód
Zapraszam wszystkich, którzy mogą i są w stanie dotrzeć...
Wszelkie obiekcje, pytania prosze kierować do mnie - wspólnie dogadamy szczegóły.
Pozdrawiam, już nie taki- Młody91
Mateusz.
W tym roku zaplanowałem spocik w sobotę 15.09 godz 15.00 (Zmiana terminu jak najbardziej możliwa, tak aby jak największej ilości osób uczestniczących pasowało...)
Miejsce spotkania : bez zmian - poziom 4 galeria OLIMP LUBLIN !
Godz. 16.30 wyjazd z parkingu -
Przejazd przez miasto Lublin - wyjazd na obwodnicę zmierzając ku karczmie "Bida" /obiad, deser, piwo - wedle uznania, możliwości.
(300 jest gdzie jechać )
Po jedzonku czas wolny przed karczmą i najgorszy moment spotkania- rozjazd do domu ! - oby szczęśliwy i bez niepotrzebnych przygód
Zapraszam wszystkich, którzy mogą i są w stanie dotrzeć...
Wszelkie obiekcje, pytania prosze kierować do mnie - wspólnie dogadamy szczegóły.
Pozdrawiam, już nie taki- Młody91
Mateusz.
Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...
Powitać!
Jako, że większości pasowała najbliższa niedziela 16.09, spocik, który zaplanowany był na sobotę odbędzie się dzień później, miejsce i godzina bez zmian - OLIMP parking, samiutka góra - jeśli pogoda nie dopisze (czyli deszcz, śnieg, grad, tornado) spotykamy sie na samym dole obok toru CARTMAX (możemy skoczyć na gokarty, jak będą chętni) .
Cała polska mile widziana:) !
Do zobaczenia w Niedzielę Panie i Panowie
Jako, że większości pasowała najbliższa niedziela 16.09, spocik, który zaplanowany był na sobotę odbędzie się dzień później, miejsce i godzina bez zmian - OLIMP parking, samiutka góra - jeśli pogoda nie dopisze (czyli deszcz, śnieg, grad, tornado) spotykamy sie na samym dole obok toru CARTMAX (możemy skoczyć na gokarty, jak będą chętni) .
Cała polska mile widziana:) !
Do zobaczenia w Niedzielę Panie i Panowie
Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...
Gratuluję udanego spotkania , mam nadzieję ,że jedzonko w Bidzie było smaczne bo na pewno dużo:) Na pierwszych spotach Loobelskich w 2003 roku "Audi Mania Klub" zawsze A8 byłem sam pozostali przylatywali A4, A3, TT, 80 tki, 100...ale to było już trochę dawno .
Najzwyczajniej w świecie zapomniałem o spotkaniu, sorry. A siedziałem bezczynnie z nudów w ogródku przy słoneczku i piwku .
Najzwyczajniej w świecie zapomniałem o spotkaniu, sorry. A siedziałem bezczynnie z nudów w ogródku przy słoneczku i piwku .
życie jest za kruche i za krótkie aby na wszystkim oszczędzać.