Przypadkiem natrafiłem - miałem zacząć się rozglądać dopiero na wiosnę i to za nieoryginalnym a tutaj udało się ori kupićdanishow pisze:Zazdroszczę nabytku, sam już długo szukam i nicJarek1988 pisze:Udało mi się zdobyć oryginalny bagażnik dachowy do D2
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
jeden fan A8 D3 robił zmiany, opisał co i jak na FBPczester pisze:Ktoś ostatnio pisał o zmianie windy i ekranu mi 2g na wersje poliftową, nie mogę tego znaleźć kurczę... jaka jest różnica?
https://www.facebook.com/D3jordan233/?f ... JDgHLgt6cg
może Tobie pomoże
Winda pasuje P&P nawet z II liftu - chodzi elegancko ,ekran poliftowy trochę inaczej wygląda,ale w jakości żadnej różnicy jeśli chodzi o wyświetlanie.Pczester pisze:Nie chodzi mi o zmianę na 3g tylko na windę i ekran z polifta ale 2g. Podobno winda działa cicho i nie jest awaryjna i ekran jest lepszy....
Dopiero w 3G jest "kosmos" w porównaniu z 2G.
- orkaskawina
- Super Klubowicz
Walczę z zawiechą z tyłu. Udało mi się wymienić wszystkie tuleje dolnego wahacza, a dzisiaj prawie poległem przy próbie demontażu drążka regulacji zbieżności. Na szczęście udało się go uratować kosztem śruby regulacyjnej, ale to 60zł zamiast 400. Tuleje jeszcze zdrowe i bez luzów. Niedługo druga strona. Już się boję...
-
- Forum Audi A8