![]() |
![]() |
![]() |
Ósemeczka :-)
Ósemeczka :-)
Audi A8 D2 D3
LANCIA KAPPA
Skoda Fabia 2
Swat Arosa
LANCIA KAPPA
Skoda Fabia 2
Swat Arosa
Jaka końcówka była by dobra?dice111 pisze:Wywalic pseudo znaczki S, jak robisz już grill na czarno to by sie zdało zrobić i resztę chromów.
Paskudne te felgi i... za male ;p No i jakaś fajna końcówka by się zdała na końcowy
Felgi muszą poczekać do wiosny, zaraz i i tak zimowe alu się założy to przez zimę pomyślę o felgach, tylko jaki rozmiar byłby dobry? I jaki profil opony? No i wzór takiej felgi żeby była ładna, jakieś zdjęcie poglądowe?
Grill i znaczki i wszystko poprzedni właściel.
Chromy wszystkie na czarno zrobić?
Audi A8 D2 D3
LANCIA KAPPA
Skoda Fabia 2
Swat Arosa
LANCIA KAPPA
Skoda Fabia 2
Swat Arosa
wszystko masz tu forum ze zdjęciami itp...wystarczy poszukaćmemeth pisze:Jaka końcówka była by dobra?
Felgi muszą poczekać do wiosny, zaraz i i tak zimowe alu się założy to przez zimę pomyślę o felgach, tylko jaki rozmiar byłby dobry? I jaki profil opony? No i wzór takiej felgi żeby była ładna, jakieś zdjęcie poglądowe?

to nie jest zwykły napęd...to
Wszystko zależy od Ciebie. Każdy ma swoje widzi mi się. Ważne by tobie się podobało.memeth pisze:Bym coś jeszcze w niej zmienił tylko nie wiem co, może ktoś mi podpowie?
Jak dla mnie ja bym z nią poszedł w dół, zdjął hak, założył ładne końcówki wydechu, zmienił te czarne emblematy COOO na ori, przedni grill od eSy, felgi, lusterka od eSy i nic więcej.
Wiele w aucie robią felgi i zawias, a felgi to już zależy co tobie się podoba.
Zamontuj talerzyki obniżające na przedniej osi i już auto nabierze innego wyglądu.memeth pisze:może ktoś mi podpowie?
Mam podobne zdanieVAGowner pisze:Czarny grill to raczej mnie się kojarzy z podstawowymi wersjami Polo i Fabii. To jest auto klasy wyższej i chromy nadają mu bardziej "ekskluzywny" wygląd