ja chyba wyrzuciłem przez przypadekMarcin2013 pisze: brakuje tylko grila dolnego
w weekend luknę,może znajdę.
Nigth Vision też mi chodziło po głowie ale po pierwsze dobrą kamerę pod to trzeba kupić a po drugie funkcjonalność tego jest niestety dyskusyjna bo musisz odwracać wzrok od drogi.drago_o pisze:Ja montowałem ze znajomym pod źródło AV kamerę z przodu. Ale trochę w innym celu. Marzeniem było tu night vision ale przy jakości obrazu, umiejscowienie ekranu, jego wielkosc itp niestety nie było to dobre
Moim zdaniem - bez problemu.drago_o pisze:Kamera z przodu do parkowania, w sumie żaden problem jeśli ręcznie ja włączysz.
Dokładnie. Tanie kamery jakością nie grzeszą a ekran na środku... idealnie byłoby jakby dało się jakoś rzucić ekran na duży FIS jak no kolorową nawigację ale niestety ja nie znam takiego sposobuFOSS pisze:Nigth Vision też mi chodziło po głowie ale po pierwsze dobrą kamerę pod to trzeba kupić a po drugie funkcjonalność tego jest niestety dyskusyjna bo musisz odwracać wzrok od drogi.
Podłączone może być na stałe np ze światłami, jak w przypadku kamer co załączają się ze światłem wstecznym. Będzie sobie działać ciągle a jak włączysz wygodne przełączanie źródeł to właściwie 1 do maksymalnie kilku kliknięć przycisku MEDIAFOSS pisze:Moim zdaniem - bez problemu.
Sygnał pod złącze AV i dodatkowy włącznik i będzie śmigać.
Trochę upierdliwe może być tego włączanie i wyłączanie ale da się