[D4 ALL ] Aktualizacja mmi?
[D4 ALL ] Aktualizacja mmi?
Witam czy jest mozliwosc zrobienia aktualizacji mmi W d4 z konca 2010?Nie ma polskiego jezyka,i ustawienia ambient light (interior light)Dziwne bo D4 ze stycznia 2011 juz ma.
-
- Forum Audi A8
czasem warto nie aktualizować (no chyba że są jakieś problemy), bo korzyści niewielkie, koszty duże i problemów sporo:)piotr_chelm pisze:Czy ktoś aktualizował mmi 3g+ do wersji 942_4?
Po aktualizacji mam błąd otwarcia maski silnika (system pokazuje, że jest cały czas otwarta) i straciłem sporo usług z komfortu (nie działa pamięć fotela kierowcy, start&stop, w night vision rozpoznawanie istot).
Proszę o podpowiedź
Aktualizacja MMi
Witam po aktualizacji mmi do HN+R_EU_AU_P1001 wywaliło mi niestety błąd bose może mi ktoś podać jak zakodowac i jakie kodowanie wpisać
Re: Aktualizacja MMi
A co jest „ nowego” po aktualizacji ?Arturbron pisze:Witam po aktualizacji mmi do HN+R_EU_AU_P1001 wywaliło mi niestety błąd bose może mi ktoś podać jak zakodowac i jakie kodowanie wpisać
Ja z nowości mam gorsze naglosnienie
[ Dodano: 2019-03-03, 20:01 ]
Może ktoś sprawdzić jakie ma kodowanie w kanale 47 system nagłaśniający ja mam 000000 może w tym jest problem
[ Dodano: 2019-03-03, 20:06 ]
A wgrywalem bo miałem HN+R_EU_AU_P0358 z roku produkcji audi i chciałem zaktualizować mapy niby się udało tylko z dźwiękiem jest coś nie tak i pojawił się bład
[ Dodano: 2019-03-03, 20:01 ]
Może ktoś sprawdzić jakie ma kodowanie w kanale 47 system nagłaśniający ja mam 000000 może w tym jest problem
[ Dodano: 2019-03-03, 20:06 ]
A wgrywalem bo miałem HN+R_EU_AU_P0358 z roku produkcji audi i chciałem zaktualizować mapy niby się udało tylko z dźwiękiem jest coś nie tak i pojawił się bład
podaj vin mailem
technoplanet@wp.pl
technoplanet@wp.pl
-
- Forum Audi A8
Witam Kolegów.
Ja mam na pokładzie najnowszy Soft 1001 i najnowsze mapy z 2019r. I wszystko lata bez najmniejszego problemu.
Z doświadczenia wiem, że przy aktualizacjach trzeba było uważać na odznaczenie Bose. Z B&O raczej nikt nie miał problemu.
Dla potomnych maleńka radą. Przed grzebaniem w sterach i zmienianiem Softow każdy, ale to absolutnie każdy powinien zrobić sobie AutoScan. Dzięki niemu zawsze bedziecie mieli właściwe kodowania do waszych sterowników i kodowanie w przypadku wyzerowania któregoś nie będzie problematyczne.
Z doświadczenia wiem,,że znalezienie drugiego auta z identycznym wyposażeniem, z którego możnaby skopiować kodowanie, graniczy z cudem.
Pozdrawiam i życzę samych owocnych aktualizacji
Ja mam na pokładzie najnowszy Soft 1001 i najnowsze mapy z 2019r. I wszystko lata bez najmniejszego problemu.
Z doświadczenia wiem, że przy aktualizacjach trzeba było uważać na odznaczenie Bose. Z B&O raczej nikt nie miał problemu.
Dla potomnych maleńka radą. Przed grzebaniem w sterach i zmienianiem Softow każdy, ale to absolutnie każdy powinien zrobić sobie AutoScan. Dzięki niemu zawsze bedziecie mieli właściwe kodowania do waszych sterowników i kodowanie w przypadku wyzerowania któregoś nie będzie problematyczne.
Z doświadczenia wiem,,że znalezienie drugiego auta z identycznym wyposażeniem, z którego możnaby skopiować kodowanie, graniczy z cudem.
Seba
od ruskich pobierałeś?angel_lubin pisze:Witam Kolegów.