Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl Sklep Motostacja

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D3 ALL ] Drążek zmiany biegów

Dokładane DVD, tunery TV, radia CB, nawigacje GPS, moduły do telefonów GSM, videorejestratory, przeróbki elektryki i elektroniki zmieniające funkcjonalność auta, nowe gadżety.
ODPOWIEDZ
pogi1986
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D3 ALL ] Drążek zmiany biegów

Post autor: pogi1986 » 21 lis 2018, 20:50

Witam . Panowie czy ktoś może skracał już drążek zmiany biegów ?? Ostatnio widziałem skrócony drążek w audi q7 i powiem szczerze ze bardzo fajnie to wyglądało . Ma ktoś rozeznanie w tym temacie czy jest to kwestia tylko skrócenia tej śmiesznej rurki czy to się tak poprostu bez skomplikowanej operacji nie da?? Czekam na jakieś wskazówki :) pozdrawiam

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 21 lis 2018, 20:55

pogi1986 pisze:Ostatnio widziałem skrócony drążek w audi q7 i powiem szczerze ze bardzo fajnie to wyglądało
masz może jakieś foto poglądowe, bo tez mnie ciekawi <hmm>
to nie jest zwykły napęd...to

pogi1986
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: pogi1986 » 22 lis 2018, 16:01

Mogę wysłać na priv bo tu nie umie zdjęć dodawać . Podaj jakieś namiary na meesenger czy coś

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 22 lis 2018, 19:30

Mozesz dodać jako załączniku zgrać na sieć np. www.pokazywarka.pl
Jak już zapiszesz na sieci to kopiujesz link do zjecia i tu masz IMG. Klimasz, wklejasz adres zdjecia i wsio ;)
to nie jest zwykły napęd...to

Pczester
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Re: Drążek zmiany biegów

Post autor: Pczester » 23 lis 2018, 13:48

pogi1986 pisze:Witam . Panowie czy ktoś może skracał już drążek zmiany biegów ?? Ostatnio widziałem skrócony drążek w audi q7 i powiem szczerze ze bardzo fajnie to wyglądało . Ma ktoś rozeznanie w tym temacie czy jest to kwestia tylko skrócenia tej śmiesznej rurki czy to się tak poprostu bez skomplikowanej operacji nie da?? Czekam na jakieś wskazówki :) pozdrawiam
Moim zdaniem to nie jest skrócony lewarek,drążek tylko wersja od nowszych modeli. W a6 c6 można go zamontować, u nas raczej nie bo nie mamy mieszka tylko tuleje do samego dołu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl