[D4 15 3.0TFSI ] Distronic - auto USA - doposażenie
-
- Forum Audi A8
Zderzak jest ten sam tylko kratki są inne pompa ABS-u nie wiem na pewno manetki, licznik wiązka i najgorsze kodowanie tego Gó..... mam to u siebie w oryginale auto po małym wypadku z przodu i cały czas jakieś problemy znacie może kogoś kto jest naprawdę godny polecenia żeby rozwiązać problem...mogę podesłać logi z VCDS-a...
Witam da się dołożyć bez problemu potrzeba abs 2 radary manetki pod kierownice ,kratki do zderzaka wiązkę i licznik
ja w swoim aucie A8 L 2017 zamieniałem silnik z 3,0 tfsi na S8 4.0 TFSI ze skrzynią I dołożyłem night vision , line assist, tuner tv, rozpoznawanie znaków, światła MATRIX, komfortowe siedzenia z tyłu, bang olufsen i wszystko hula
ja w swoim aucie A8 L 2017 zamieniałem silnik z 3,0 tfsi na S8 4.0 TFSI ze skrzynią I dołożyłem night vision , line assist, tuner tv, rozpoznawanie znaków, światła MATRIX, komfortowe siedzenia z tyłu, bang olufsen i wszystko hula
No to grubo, i pewnie robił gość z okolic Lublina:)AMCS pisze:ja w swoim aucie A8 L 2017 zamieniałem silnik z 3,0 tfsi na S8 4.0 TFSI ze skrzynią I dołożyłem night vision , line assist, tuner tv, rozpoznawanie znaków, światła MATRIX, komfortowe siedzenia z tyłu, bang olufsen i wszystko hula
życie jest za kruche i za krótkie aby na wszystkim oszczędzać.