[D3 preFL ALL ] Uchwyt na kubek zamiast szuflady na karty,
[D3 preFL ALL ] Uchwyt na kubek zamiast szuflady na karty,
Cześć wszystkim. Ostatnio naszła mnie myśl czy można by w jakiś sensowny sposób wydrutować np z innego auta uchwyt na kubek w miejsce szuflady na karty / wizytówki. Co prawda w tunelu środkowym między lewarkiem zmiany biegów a środkowymi podłokietnikami mam w tym schowku oryginalny wkład na kubki ale wg. mnie ta szuflada jest bezużyteczna. A może jest jakieś dedykowane akcesorium montowane w A8 D3 zamiast tej szufladki to bardzo chętnie nabęde.
-
- Super Klubowicz
Raczej nic nie ma, jak tam trzymam kilka wizytówek.denveco pisze:A może jest jakieś dedykowane akcesorium montowane w A8 D3 zamiast tej szufladki to bardzo chętnie nabęde
Jak dla mnie ten wkład to porażka dlatego go wywaliłem i mam troszkę większy schowek, w D3 jest jeszcze uchwyt na kubki z tyłu w podłokietniku, ale to raczej dla pasażerówdenveco pisze:w tym schowku oryginalny wkład na kubki
-
- Super Klubowicz
Dla mnie akurat lepiej mieć ten wkład niż tylko jak by tylko wsadzić kawę czy puszkę do gołego schowka.Marcin2013 pisze: Jak dla mnie ten wkład to porażka dlatego go wywaliłem i mam troszkę większy schowek, w D3 jest jeszcze uchwyt na kubki z tyłu w podłokietniku, ale to raczej dla pasażerów
Pasażerowie tylnej kanapy mają do dyspozycji schowek na dwa kubki. Natomiast z przodu projektanci o tym nie pomyśleli a w zamian za to wrzucili bezużyteczną dla większości szufladkę...
Co do ilości schowków w D3 to akurat narzekać nie można.