ciekaw jestem Twojego gustu, jakoś zdjęcia nikt nie widział , może się pochwalisz? czyralf pisze:gust macie tragiczny

P.S mogę mieć tragiczny gust, ale przynajmniej swoje auto ,a nie banku
![]() |
![]() |
![]() |
ty chyba masz jakiś problem ze sobąralf pisze:projektanci audi przemyśleli też opcje dla bezgustowców z wąsami
i uważasz teraz , że to top wszystkiego, a wszyscy inni nie mają gustu? ja pier... dobrze, że nie jesteś na forum BMW, bo tam beżowe skóry to prawie normaralf pisze:Mam black piano / czarny środek . To tak jak z czarnym gajerem
widać brakuje Ci tej "mentalności" ja wole mieć swoje niż banku, podobnie jest z domem, mieszkaniem etc. jacy to ludzie kiedyś byli bez "mentalności polskiej " , najpierw pracowali żeby kupić, a teraz kupują , a potem pracują żeby tylko starczyło na spłatę i jest wielki płacz, że nie starcza a przecież wszystko muszę mieć.. powodzenia, trzymaj się tej swojej "mentalności"Moje i moje to takie polskie mentalnie
czyli cie nie stać, ale się sprężaj na raty.ralf pisze:Wolałbym mieć auto w kredycie i takie jak chcę gdyby mnie nie było stać, a nie kupić MOJE i latać po forum że lampy Ci parują i inne pierdoły ....
tak mówią Ci którzy kupują w MediaMarkt telewizor na raty, bo chcą mieć, ale zabrakło w portfeluralf pisze:Nic nie jest twoje......
Coś się tak uczepił tych rat? Nie każdy ma tyle siana co Ty by iść do sklepu i kupić towar na których ich w tym momencie nie stać. Po coś wymyślili kredyt, leasing by w łatwy sposób wejść w posiadanie danej rzeczy którą akurat potrzebują, no ale jak to powiedziałeś zabrakło im kasy w portfelu.walus30 pisze:
Kup sobie telefon jeszcze na raty, lub w abonamencie 250 zł - będziesz w XXI wieku
tak mówią Ci którzy kupują w MediaMarkt telewizor na raty, bo chcą mieć, ale zabrakło w portfeluralf pisze:Nic nie jest twoje......
to była odpowiedz na obrażanie mnie i innego kolego. Najpierw przeczytaj cały wątek później oceniajSOBA pisze:Coś się tak uczepił tych rat? Nie każdy ma tyle siana co Ty by iść do sklepu i kupić towar na których ich w tym momencie nie stać. Po coś wymyślili kredyt, leasing by w łatwy sposób wejść w posiadanie danej rzeczy którą akurat potrzebują, no ale jak to powiedziałeś zabrakło im kasy w portfelu.walus30 pisze:
Kup sobie telefon jeszcze na raty, lub w abonamencie 250 zł - będziesz w XXI wieku
spoko mam listwy w piano (zazwyczaj są w alu szczotkowanym) i wygląda to super ale nie jest pozbawione wad... bardzo łatwo się to rysuje a wtedy nie wygląda to tak super i działa na układ nerwowy... jak masz dekory w piano a widziałem taką konfigurację i ktoś je przecierał zwykłą szmatką to te dekory są porządnie zrysane i wtedy tylko detaling ratuje bo wygląda to słaboralf pisze:Mam black piano / czarny środek . To tak jak z czarnym gajerem
Z tego co napisałeś wynika, że nie stać kogoś na dane dobro więc kupuje przez pośrednika (Bank)...hmmm... ciekawa logikaSOBA pisze:Coś się tak uczepił tych rat? Nie każdy ma tyle siana co Ty by iść do sklepu i kupić towar na których ich w tym momencie nie stać. Po coś wymyślili kredyt, leasing by w łatwy sposób wejść w posiadanie danej rzeczy którą akurat potrzebują, no ale jak to powiedziałeś zabrakło im kasy w portfelu.