Jako lokales mogę Cię zapewnić, że kąpać się można - jest u nas bardzo dużo morsówDżordż pisze:Czy Organizatorzy zapewniają temperaturę w morzu umożliwiającą kąpiel?

![]() |
![]() |
![]() |
Jako lokales mogę Cię zapewnić, że kąpać się można - jest u nas bardzo dużo morsówDżordż pisze:Czy Organizatorzy zapewniają temperaturę w morzu umożliwiającą kąpiel?
CINEK pisze:nooo też jestem mega ciekawdice111 pisze:No zobaczymy ile w tym roku chętnych będzie ..z pomorza, bo tak co niektórzy wcześniej płakalifrekwencja powinna wzrosnąć o jakieś 50%
No widzisz Soba tak wyszło w tym rokuSOBA pisze:Zastanawia mnie czemu jest taki krótki okres na zapisanie się na listę, wpłacenia zaliczki 50% i tej drugiej kwot 100zł (nie pamiętam na co to było). Zawsze było to jakoś dłużej a i sam temat związany ze zlotem był podawany wcześniej.
Miesiąc na zaliczkę to krótko? Ale na co tu czekać ?SOBA pisze:Zastanawia mnie czemu jest taki krótki okres na zapisanie się na listę, wpłacenia zaliczki 50% i tej drugiej kwot 100zł (nie pamiętam na co to było). Zawsze było to jakoś dłużej a i sam temat związany ze zlotem był podawany wcześniej.
do debaty o dupie maryni wszyscy chętni a jak jest problem techniczny toSOBA pisze:No właśnie czemu największy krzyczacz na forum jeszcze się nie zapisał na listę?![]()
![]()
@Cinek: ale tu właśnie trzeba zaznaczyć że a4 jest w kraju multum bo już za 5 tys można kupić jakieś b5, a a8 już niekoniecznie. Poza tym liczba użytkoników zarejestrowanych tam a tu też wiele mówi.
co Ty porównujesz a4-klub.pl do tego forumCINEK pisze:A4 Klub Polska od bodajże 9 lat robi złoty w Bukowinie Tatrzańskiej.... Uwaga .... W marcu. I tam lista zapełnia się momentalnie...nie ma znaczenia że co rok w tym samym miejscu, na końcu kraju....
a co ma a znaczenie cena zakupu auta i ilość zarejestrowanych użytkowników ??? o tyle właśnie wstydliwe dla tego forum jest, że będąc posiadaczem tego auta jak A8, największą wymówką jest odległość jaką trzeba pokonać...SOBA pisze:@Cinek: ale tu właśnie trzeba zaznaczyć że a4 jest w kraju multum bo już za 5 tys można kupić jakieś b5, a a8 już niekoniecznie. Poza tym liczba użytkoników zarejestrowanych tam a tu też wiele mówi.
no właśnie podaje to jako przykład do naśladowania.... chciałbym kiedyś osiągnąć tutaj taki poziom...zobaczymy...panton pisze:co Ty porównujesz a4-klub.pl do tego forum .... CINEK nie pal tego
jak widzisz tutaj nikomu nie chce się nawet dyskutować bo szkoda czasu