części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

V OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - OGÓLNA DYSKUSJA

Awatar użytkownika
panton
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: panton » 10 mar 2019, 15:45

Jak się przełamię to wpadnę na 2-3h w sobotę przywitać się i poznać kilka osób, których nie miałem okazji poznać na żywo i tyle... :)
I dla jasności - ja do nikogo tutaj NIC nie mam więc nie wiem skąd takie wnioski czerpiesz. Jest grupa ludzi, których nie traktuję poważnie i tyle... są mi obojętni i na tym się kończą "uczucia" do nich. ;)

Awatar użytkownika
Lechu
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Lechu » 10 mar 2019, 16:14

CINEK pisze:
A4 Klub Polska od bodajże 9 lat robi złoty w Bukowinie Tatrzańskiej.... Uwaga .... W marcu. I tam lista zapełnia się momentalnie...
Nie zapominaj ile, jest A4 , oraz ile ich zlot kosztuje.

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 10 mar 2019, 17:21

Co ma ich ilość do rzeczy? Na złoty jeździ tam ok 80 samochodów i jest ok 200 osób. Czy to.sa jakieś powalające liczby jeśli chodzi o nasze forum????
panton pisze:Jak się przełamię to wpadnę na 2-3h w sobotę
To jesteśmy w kontakcie bo jak mi się nie uda przyjechać na 2 dni to też będę jechał tylko na sobotę

Lechu .... Powiem więcej co zauważyłem tutaj, to jest cena jest przeszkodą aby wziąć udział w zlocie ale odległości i różnego rodzaju "poglądy polityczne" - patrz, "konflikt różnego rodzaju poglądów", .... Trochę to dziecinne <bezradny>
to nie jest zwykły napęd...to

mamba
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: mamba » 10 mar 2019, 21:21

walus30 pisze:do debaty o dupie maryni wszyscy chętni a jak jest problem techniczny to
walus30, tak trudno jest Tobie domyślić się dlaczego inni użytkownicy niechętnie udzielają się w tematach technicznych, w których bierzesz udział? <brawo> <okok>

Marcin2013
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Marcin2013 » 10 mar 2019, 21:43

CINEK pisze:będąc posiadaczem tego auta jak A8, największą wymówką jest odległość jaką trzeba pokonać...
Nie chodzi o odległość tylko mając A8 nie ma czasu na zlot bo trzeba zarabiać na utrzymanie :D

walus30

Post autor: walus30 » 10 mar 2019, 23:16

mambaw pisze:
walus30 pisze:do debaty o dupie maryni wszyscy chętni a jak jest problem techniczny to
walus30, tak trudno jest Tobie domyślić się dlaczego inni użytkownicy niechętnie udzielają się w tematach technicznych, w których bierzesz udział? <brawo> <okok>
Chciałem Ci odpisać , ale pewnie i tak nie zrozumiesz wiec pozostawię bez komentarza Twój post

eed
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: eed » 11 mar 2019, 08:29

SOBA pisze:
@Cinek: ale tu właśnie trzeba zaznaczyć że a4 jest w kraju multum bo już za 5 tys można kupić jakieś b5, a a8 już niekoniecznie. Poza tym liczba użytkoników zarejestrowanych tam a tu też wiele mówi.
To znaczy ze wydali cala kase na 8 i teraz bida z nedza <bezradny> <faktycznie>

Michal_ST
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Michal_ST » 11 mar 2019, 14:09

Zawsze jest tak że jedni się lubią, drudzy nie przepadają za sobą. No na to złotego środka się nie znajdzie.
Jak ktoś mnie naprzykład nie trawi to mnie to tam...
Są inni z którymi można sobie pogadać, po za tym pasja do ósemkę powinna łączyć a dzielić.
A kasa wiadomo jednego stać jedzie drugiego nie stać nie jedzie - sprawa indywidualna.
Takie moje zdanie.

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 11 mar 2019, 15:31

Panowie, nie srajcie zalem tutaj ;) Zapisujcie sie i wbijajcie na zlot, bo naprawde warto... Organizatorzy z roku na rok dokladaja od siebie coraz wiecej, i kto sie wybierze to nie bedzie zalowal... Fajna ekipa i kazdy znajdzie cos dla siebie... Chyba nadszedl czas zeby przyznac sie ze mnie w tym roku zabraknie... W tym terminie w sobote musze byc w malopolsce i ni uja, nie dam rady tego zmienic... :/ A na sama niedziele srednio oplaca mi sie gonic przez caly kraj... Zaluje bardzo bo odliczalem czas juz do pojawienia sie terminu i miejsca... Tak ze bawcie sie tam i za mnie i wypijcie moje zdrowie ;)

Askenzz
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Askenzz » 17 mar 2019, 17:22

Tak bedzie Robertas. Wypijemy za Ciebie <hihi>

Awatar użytkownika
marta
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: marta » 18 mar 2019, 23:19

Zapytanie wysłane do Organizatorów.. do tego czasu może nasza Ósemka znajdzie nowego właściciela .. i co wtedy? ;)

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 18 mar 2019, 23:52

marta,

Wszystko jest opisane w regulaminie zlotu ;)

pkt 3.b. Uczestnictwo osób nie posiadających/użytkujących samochodu Audi A8/S8 oraz nie będących Osobami Towarzyszącymi, niezależnie od statusu rejestracji na forum, co do zasady jest wykluczone ale po wniesieniu stosownego zapytania, rozpatrywane będzie przez Organizatorów Zlotu w trybie niejawnym.
pkt 3.c. Osoby wymienione w pkt.3.b. po uzyskaniu akceptacji ze strony Organizatorów, biorą udział w zlocie jako Obserwatorzy.
pkt 3.d. W przypadkach szczególnych osoby opisane w pkt.3.b., po uzyskaniu akceptacji ze strony Organizatorów, mogą uzyskać status Osoby Towarzyszącej bądź nawet Uczestnika Zlotu z pełnymi prawami do uczestniczenia w Zlocie.
Mowa tu w szczególności o osobach zarejestrowanych na forum które z różnych przyczyn nie są w stanie przyjechać na zlot samochodem Audi A8/S8

pkt 21. Uczestnik zlotu (forumowicz lub/i osoba spoza forum), który przyjedzie samochodem innej marki niż audi A8 będzie zobowiązany ustawić swój samochód w miejscu wskazanym przez organizatorów (gwoli ścisłości poza parkingiem przeznaczonym dla audi a8)

pkt 22. Podczas wyjazdu kolumną, uczestnicy posiadający inną markę samochodu będą ustawiani na koniec kolumny.

Awatar użytkownika
marta
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: marta » 19 mar 2019, 00:47

CINEK,

Napisałam pw do Fossa - rozpatrywanie zapytania ma być niejawne &#129322; Czekamy na info jak uzgodnicie między sobą :)

Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 22 mar 2019, 22:38

ok. fajnie <okok>

jak odpowiedziałem tylko na pytanie :
marta pisze:do tego czasu może nasza Ósemka znajdzie nowego właściciela .. i co wtedy?
:)

[ Dodano: 2019-03-22, 22:38 ]
łaaaadnieee.. widzę, że frekwencja na zlot nad Bałtykiem dopisuje... nie wiem czy Matka Boska musi zstąpić z niebios czy może mamy z FOSSem się osobiście do każdeo tu pofatygować, wręczyć zaproszenie i krówkę ciągutkę na podwyższenie endorfin <faktycznie> &#8230;. ale jak ten stan rzeczy się nie zmieni to raczej Panowe i Panewki &#8230;. ze zlotu nici będą <bezradny>

Awatar użytkownika
LUKAS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: LUKAS » 23 mar 2019, 23:11

CINEK pisze:ale jak ten stan rzeczy się nie zmieni to raczej Panowe i Panewki &#8230;. ze zlotu nici będą <bezradny>
No lipa, zacząłem się zastanawiać czy coś z tego będzie..

Zablokowany

Wróć do „zlot ogólnopolski”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl