[D4 12 4.2FSI ] Lampy Full Led problem
-
- Forum Audi A8
[D4 12 4.2FSI ] Lampy Full Led problem
Witam koledzy czy ktoś z was zna jakiegoś dobrego specjalistę od lamp w naszych audi?
Kupiłem nie dawno auto które wcześniej miało bi-xenon poprzedni właściciel założył full-led i nie działa doświetlanie zakrętów i pewnie inne jeszcze opcje tych lamp. Czy ktoś zajmuje się taką elektroniką i jest w stanie to ogarnąć?
Kupiłem nie dawno auto które wcześniej miało bi-xenon poprzedni właściciel założył full-led i nie działa doświetlanie zakrętów i pewnie inne jeszcze opcje tych lamp. Czy ktoś zajmuje się taką elektroniką i jest w stanie to ogarnąć?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez perkusista1, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: [ D4 12 4.2 FSI ]Lampy Full Led problem
perkusista1 pisze:Witam koledzy czy ktoś z was zna jakiegoś dobrego specjalistę od lamp w naszych audi?
Hej,
to może się przydać większości, jak padną nasze ledy ( a padną , bo nie są "wieczne" ) i wówczas można wymienić komplet wszyskich ledów za ok. 700-900 zł niż kupować nową lampę za 10 koła
http://regeneracja-led.pl/
https://naprawa-lamp-led.pl/
-
- Forum Audi A8
a patrzyłeś w MMI czy masz włączone doświetlanie zakrętów?perkusista1 pisze:no własnie chyba nie została zmieniona orientujesz sie gdzie i kto może to zrobić
czy jak włączysz światła do jazdy w deszczu wywala Ci błąd żarówki czy zapalają się skrajnie wewnętrzne diody ?
poniżej opis poszczególnych funkcji
Ostatnio zmieniony 14 mar 2019, 20:53 przez walus30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8