s8
aby udowodnic, ze lubie swoj samochod - dzisiaj zrobilem zdjecia srodka. poprzednie zdjecia zrobilem kiedys, jakbylem dumny z siebie, ze sam umylem samochod :-)123mielony pisze:To smiem twierdzić że nie lubisz swojego samochodu skoro przez trzy lata tylko trzy fotki zrobiłeś ;-) .A mnie sie z zewnątrz bardzo podoba jak we wnąrtz jest tak samo jak na zewnątrz to gratulacje.and808 pisze:... to nie jest "nowy nabytek". mam go juz 3 lata
jako ciekawostke napisze, ze najwiecej spalilem 20,38 l/100 a najmniej 11,47 l/100. od poczatku srednie spalanie: 15,36 l/km. tankuje wylacznie suprema 98. w kazdym razie miedzy bajki mozna wlozyc deklarowane spalanie wg producenta.
Ostatnio zmieniony 30 sty 2011, 12:59 przez and808, łącznie zmieniany 1 raz.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
-
- Forum Audi A8
ufff,
no to zaluje, ze nie znalazlem tego forum 3 lata temu i nie bylem taki aktywny jak teraz. siedze na forum od kilu lat ale zagranicznym: www.audiforum.us. choc tam sa zupelnie inne tematy
no to zaluje, ze nie znalazlem tego forum 3 lata temu i nie bylem taki aktywny jak teraz. siedze na forum od kilu lat ale zagranicznym: www.audiforum.us. choc tam sa zupelnie inne tematy