[ALL] Felgi w Waszych autach
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Co nie tak z jakością ? Ja bym powiedział, że są bardzo dobrze wykonane. Ze względu jednak na teflon ciężko dla firm zajmujących się regeneracją (czy to fizyczne, czy chemiczne).
Dla MTM to chyba BBS klepie. Przy okazji sama nazwa Bimoto wzięła się ze słynnej TTki z dwoma silnikami, która notabene biła rekordy prędkości na torze Nardo (drugi model felg MTM)
Dla MTM to chyba BBS klepie. Przy okazji sama nazwa Bimoto wzięła się ze słynnej TTki z dwoma silnikami, która notabene biła rekordy prędkości na torze Nardo (drugi model felg MTM)
Black Cars Matters
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Niby 9J, niby ET42, a po założeniu odsadzenie wydaje się na tyle spore, że dystanse sobie chyba daruje (przykręcane nie wlezą na pewno). Będę chyba testował na podkładkach sam wygląd zanim cokolwiek kupię.
Z racji, że Asymmetric 6 w tym sezonie już się nie pojawią i w sumie nikt nie wie kiedy będą, po przejrzeniu recenzji i testów zdecydowałem się w tym roku na Eagle F1 SuperSport, które wypadały w testach lepiej niż Asymmetric 5, ale jako, że nie robią ich w 245, (255 nie chciałem na tą szerokość) wpadły 235 z naciągiem. 245 byłyby idealne, no ale niestety, potestujemy SS i zobaczymy, porównując do moich wcześniejszych Asymmetric 3.
Z racji, że Asymmetric 6 w tym sezonie już się nie pojawią i w sumie nikt nie wie kiedy będą, po przejrzeniu recenzji i testów zdecydowałem się w tym roku na Eagle F1 SuperSport, które wypadały w testach lepiej niż Asymmetric 5, ale jako, że nie robią ich w 245, (255 nie chciałem na tą szerokość) wpadły 235 z naciągiem. 245 byłyby idealne, no ale niestety, potestujemy SS i zobaczymy, porównując do moich wcześniejszych Asymmetric 3.
Black Cars Matters
Nie pamietam bo bylo to z 10 lat temu a skoro tak sie na nich zawiodlem to juz nigdy do nich nie wracalemdice111 pisze:Które kupiłeś, pamiętasz ? Asymmetric (która wersja) czy SuperSporty ? Asymmetric 3 sobie bardzo chwalę, tyle, że zrobiły ze mną 11k-12k km i sporo mięsa zostało. Przy mojej jeździe były by pewnie na 5 lat.