Witam
Wymieniłem też u siebie sterownik bluetooth zgodnie w opisie jak w poście i wszystko działa oprócz jakości dźwięku mam najwyższy soft w polskiej wersji .....rozumiem że teraz trzeba wgrać aktualizację samego bluetooth......
Mam wersję softu:
SW: D3-HU 51.5.0 0739
HW:D3-HU 6300D2.0
[D3 04 ] Telefon + bluetooth
to I ja odgrzeje kotleta... w mojej d3 łączę się z BT, książka się nie wyświetla (może nie lubi iPhone), gdy dzwonię do kogoś słyszę wszystko na głośnikach, między zegarami wyświetla się info że mikrofon wyciszony i teraz nie wiem czy mikrofon nie działa, czy jakimś cudem został wyciszony i nie wiem jak go z powrotem odpalić...
Nie chcę zakładać nowego tematu, więc napiszę tutaj. Udało mi się dołożyć moduł bluetooth, który działa. Wykrywa mi telefon, pobiera książkę telefoniczną oraz listę połączeń. Niby wszystko jest ok, jednak z moim iPhonem 6S plus regularnie bluetooth rozłącza się. Zazwyczaj w trakcie rozmowy, jednak zdarza się to również w czasie, gdy nie prowadzę rozmowy. Dodam, że z drugim telefonem, Samsungiem Galaxy J5 wszystko jest ok. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Dodam, że przekopuje internet od dłuższego czasu w poszukiwaniu rozwiązania mojego problemu, jednak nie znalazłem niczego, co by rozwiązało ten problem.
Cześć. Nie chcę zakładać nowego wątku więc pozwolę sobie w tym temacie. We wnęce pop podłokietnikiem mam miejsce na telefon (prawdopodobnie fabryczny) w którym widać złącze lighting. Po podłączeniu kabla celem ładowania iPhone-a nic się nie dzieje (brak prądu?). Ktoś przerabiał podobny temat. Dodam, że telefon łączy się po bluetooth bez problemu i wszystko działa. Złącze chcę wykorzystać tylko do ładowania.
Poniżej fotka
Poniżej fotka
Pozdrawiam Jaro
Witam wszystkich.
Od niedawna posiadam audi a8 d3 2003 r. I mam problem z telefonem A
Mianowicie włożyłam starą kartę z sieci O2 i telefon ja czyta A po wlozeniu
karty z Play, Orange i T mobile nie widzi nic cały czas jest komunikat żeby włożyć kartę. Zaznaczam że zakupiłam druga stację o tych samych numerach i to samo.
W internecie nic na ten temat nie ma. Proszę o pomoc i z góry dzięki.
Od niedawna posiadam audi a8 d3 2003 r. I mam problem z telefonem A
Mianowicie włożyłam starą kartę z sieci O2 i telefon ja czyta A po wlozeniu
karty z Play, Orange i T mobile nie widzi nic cały czas jest komunikat żeby włożyć kartę. Zaznaczam że zakupiłam druga stację o tych samych numerach i to samo.
W internecie nic na ten temat nie ma. Proszę o pomoc i z góry dzięki.
Ewcia