części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D3 04 ] Telefon + bluetooth

Awatar użytkownika
riki76
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: riki76 » 17 maja 2019, 18:13

Witam
Wymieniłem też u siebie sterownik bluetooth zgodnie w opisie jak w poście i wszystko działa <amasz> oprócz jakości dźwięku <bezradny> mam najwyższy soft w polskiej wersji .....rozumiem że teraz trzeba wgrać aktualizację samego bluetooth...... <hmm>
Mam wersję softu:
SW: D3-HU 51.5.0 0739
HW:D3-HU 6300D2.0

AdamiPL
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: AdamiPL » 23 lut 2020, 19:45

to I ja odgrzeje kotleta... w mojej d3 łączę się z BT, książka się nie wyświetla (może nie lubi iPhone), gdy dzwonię do kogoś słyszę wszystko na głośnikach, między zegarami wyświetla się info że mikrofon wyciszony <boisie> i teraz nie wiem czy mikrofon nie działa, czy jakimś cudem został wyciszony i nie wiem jak go z powrotem odpalić...

kris013
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: kris013 » 24 lut 2020, 10:09

Nie chcę zakładać nowego tematu, więc napiszę tutaj. Udało mi się dołożyć moduł bluetooth, który działa. Wykrywa mi telefon, pobiera książkę telefoniczną oraz listę połączeń. Niby wszystko jest ok, jednak z moim iPhonem 6S plus regularnie bluetooth rozłącza się. Zazwyczaj w trakcie rozmowy, jednak zdarza się to również w czasie, gdy nie prowadzę rozmowy. Dodam, że z drugim telefonem, Samsungiem Galaxy J5 wszystko jest ok. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Dodam, że przekopuje internet od dłuższego czasu w poszukiwaniu rozwiązania mojego problemu, jednak nie znalazłem niczego, co by rozwiązało ten problem.

jarogmur
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: jarogmur » 21 maja 2020, 13:05

Cześć. Nie chcę zakładać nowego wątku więc pozwolę sobie w tym temacie. We wnęce pop podłokietnikiem mam miejsce na telefon (prawdopodobnie fabryczny) w którym widać złącze lighting. Po podłączeniu kabla celem ładowania iPhone-a nic się nie dzieje (brak prądu?). Ktoś przerabiał podobny temat. Dodam, że telefon łączy się po bluetooth bez problemu i wszystko działa. Złącze chcę wykorzystać tylko do ładowania.
Poniżej fotka
Obrazek
Pozdrawiam Jaro

Ewcia
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Ewcia » 13 gru 2020, 21:13

Witam wszystkich.
Od niedawna posiadam audi a8 d3 2003 r. I mam problem z telefonem A
Mianowicie włożyłam starą kartę z sieci O2 i telefon ja czyta A po wlozeniu
karty z Play, Orange i T mobile nie widzi nic cały czas jest komunikat żeby włożyć kartę. Zaznaczam że zakupiłam druga stację o tych samych numerach i to samo.
W internecie nic na ten temat nie ma. Proszę o pomoc i z góry dzięki.
Ewcia

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl