[D2 97 4.2PB ] Klimatronik - sterowanie
[D2 97 4.2PB ] Klimatronik - sterowanie
Jakoś w ferworze walki wcisnołem pewną kombinację przycisków i stało sie tak, że nastąpiło sprzęgnięcie lewej i prwej strony klimatronika, tzn nie moge ustawić oddzielnej temperatury dla każdej ze stron, obie chodzą równo. Jak sie to wyłącza???
Marcin B., poprawiłem tytuł Twojego wątku - to wprawdzie kosmetyka ale tagi piszemy trochę inaczej.
Pozdrawiam, FOSS.
Marcin B., poprawiłem tytuł Twojego wątku - to wprawdzie kosmetyka ale tagi piszemy trochę inaczej.
Pozdrawiam, FOSS.
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 23:26 przez Marcin B., łącznie zmieniany 2 razy.
Készítsen képet önmagáról
heh pamietam, mialem to samo, jakos 1,5 roku temu glowilem sie i troilem a za zadne skarby temperatura nie chciala sie ustawiac odzielnie... juz bylem gotow kupic kolejny panel... ale przed ostateczna decyzja zakupu zdecydowalem sie jeszcze na probe sily nic na sile wszystko mlotkiem hehe uderzylem kilka razy piescia w panel klimatronika, za trzecim strzalem zaskoczyl i od tamtej pory wszystko jest ok
Niestety nic nie pomagacolln pisze:odepnij akumulator na parę minut
Dziwne jest to, że po właczeniu samochodu można sobie przestawiac niezaleznie temperature, ale po jakims czasie strona kierowcy wyrównuje do wartości temp po stronie pasażera i potem nic nie można już zrobić, sprzęgają sie :-(
tomi5 pisze:Mam identycznie, na vag-u wyszedł tylko czujnik temperatury wewnętrznej.
Może też muszę użyć argumentu
Właśnie jestem po wymianie panelu klimatronika, bo pojawiały sie takowe głosy że to padnięty ten panel może być, niestety, objaw jaki był tak i jest. Argument siłowy stosowany kilkukrotnie nie przyniósł oczekiwanego efektu...no może poza pękniętym panelem na konsoli :-/
Na dodatek świerzo nabita klima nie działa.
Jakie pomysły, sugestie, hattricki? :?:
-
- Super Klubowicz
Jakie błędy w sterowniku klimatronica ?
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044