[D3 04 4.2MPI ] zamiana modułu mmi
-
- Forum Audi A8
[D3 04 4.2MPI ] zamiana modułu mmi
witam wszystkich, wiem ze o spolszczeniu jest dużo tematów ale ja mam 0770 i wiem ze muszę to zrobić przez CD ale mi nie działa to znaczy przerywa mi piosenki(zacina) i tu moje pytanie znalazłem na aledrogo moduł do mmi spolszczone bez blokad, napisane jest ze wystarczy podłączyć i ma hula, czy to prawda? czy jak podłącze to będę musiał to jakoś kodować a jesli tak to jak to się robi, powiem tak mechanika mnie nie przeraża ale kodowanie troszkę tak bo nie chce czegoś sobie zepsuć, chyba że jest ktoś z was z okolic szczecina ktory mi to ogarnie. https://allegro.pl/oferta/sterownik-mmi ... 7402251710 dzieki i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Kolczyk2100, łącznie zmieniany 1 raz.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Ten w/w niby ma zdjęte CP na amen, więc teoretycznie tak. W razie czego domów się ze sprzedawcą, co by Ci zwrócił $ za ew. zdjęcie blokady komponentu, jeśli się jednak okaże, że CP ma.
Taniej jednak będzie podjechać do kogoś na miejscu, kto zapnie Ci swój serwisowy napęd i uaktualni Twój sterownik.
Taniej jednak będzie podjechać do kogoś na miejscu, kto zapnie Ci swój serwisowy napęd i uaktualni Twój sterownik.
Black Cars Matters
-
- Forum Audi A8