![]() |
![]() |
[D2 FL] Navigacja DX mapy
[D2 FL] Navigacja DX mapy
witam
ostatnio próbowałem nagrac płytke do navi orginalna mi działa ale te co nagram to jak bym nie nagrał to niedziała czy to wina sprzętu czy moja ?
ostatnio próbowałem nagrac płytke do navi orginalna mi działa ale te co nagram to jak bym nie nagrał to niedziała czy to wina sprzętu czy moja ?
Ostatnio zmieniony 26 sty 2011, 12:12 przez eloallxp, łącznie zmieniany 1 raz.
Spróbuj skopiować płytkę w starym formacie. U mnie zmieniarka nie czytała płyt. Obojętnie jak bym ich nie nagrywał to i tak ich nie widziała. Jeśli wkładałem płytkę Ori wytłaczaną wszystko grało. I wtedy spróbowałem nagrać w programie Windows Media Player on nagrywa płyty w starych formatach. Po włożeniu płytek jakie było moje zdziwienie jak płytki zagrały. Spróbuj tak jak ja to zrobiłem może i tobie się uda. W razie co daj znać.
Dążenie do doskonałości.
Myślę że tak. Gdzieś kiedyś na necie wyczytałem, że właśnie ten program nagrywa w starych formatach i wtedy właśnie spróbowałem. Stwórz obraz płyty na kompie i nagraj ją na płycie lub po prostu skopiuj płytę. Jeśli płyta nie ma blokady to powinno pójść.
Jest jeszcze jeden sposób. U znajomego w Audi A4 z 2004/2005 roku gościu wgrał do navi mapę polski i do tego polskie menu. Koszt 500 albo 600 pln więc do przełknięcia.
Jest jeszcze jeden sposób. U znajomego w Audi A4 z 2004/2005 roku gościu wgrał do navi mapę polski i do tego polskie menu. Koszt 500 albo 600 pln więc do przełknięcia.
Dążenie do doskonałości.
Spróbuj jeszcze może z tym programem; http://www.softpedia.net.pl/Download-Pl ... _1_PL.html
Dążenie do doskonałości.