[D2 99 4.2PB/LPG ] Przewody do wspomagania. Nowe skąd?
[D2 99 4.2PB/LPG ] Przewody do wspomagania. Nowe skąd?
Witam poszukuje nowego przewodu do wspomagania od Pompy do maglownicy o numerze 4D1422893AF. Stary się rozszczelnił. Nie chce używki bo najmłodsza i tak była by 14 letnia. W serwisie krzyknęli mi ponad 1000 zł za nowy oryginał. Wszędzie gdzie szukam wyskakuje mi propozycja od audi a4/a6 8D1422893al. Cena spoko. Złącza wyglądają ok tylko boję się o długość. Miał ktoś podobny problem?
Jak ktoś zakuwa bez myślenia to na bank zacznie wyć .Większość tych zakuwaczy nawet nie myśli co robi
Mój przykład , pojechałem 2 tyg temu do dobrego zakładu zakuć na starych końcówkach tylko wypiaskowanych i odmalowanych nowe przewody , gościu pierwsze co to mi teflonowy dławik z przewodu chciał wyciąć bo on bez tego zawsze robi i nie potrzebny jest , jeszcze się kłócił ze mną że mu go kazałem z powrotem włożyć chociaż nic mu nawet przy zakuwaniu nie przeszkadzał Jak zakujesz go tak w oryginale to nic nie będzie wyć
Mój przykład , pojechałem 2 tyg temu do dobrego zakładu zakuć na starych końcówkach tylko wypiaskowanych i odmalowanych nowe przewody , gościu pierwsze co to mi teflonowy dławik z przewodu chciał wyciąć bo on bez tego zawsze robi i nie potrzebny jest , jeszcze się kłócił ze mną że mu go kazałem z powrotem włożyć chociaż nic mu nawet przy zakuwaniu nie przeszkadzał Jak zakujesz go tak w oryginale to nic nie będzie wyć