Zapraszam wszyskich na III już spot Audi A8/S8, który odbędzie się 7 kwietnia 2019 roku w miejscu już nam znanym czyli parking OLIMP - sama góra pod gołym niebem
Ostatnio frekwencja dopisała, mam nadzieję , że i tym razem bedzie tak samo a nawet pocichu liczę na choć jedną sztukę wiecej
Kto może, kto chce, kogo żona puści niech wbija!
Zapraszam wszystkich !
III Lubelskie spotkanie Audi A8 / S8 :) 7.04.2019 OLIMP
III Lubelskie spotkanie Audi A8 / S8 :) 7.04.2019 OLIMP
Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...
no i pięknie, miło będzie was gościć Panowie
[ Dodano: 2019-04-08, 01:28 ]
SPOT NR III - udany
Gościnnie województwa:
Mazowieckie - 2x A8 D3 W12
Łódzkie 1x A8 D3 W12
Świętokrzyskie 1x A8 D2 4.2
Dziekuje wszystkim co przybyli - super ekipa, miło spedzona Niedziela, zakończona dobrym obiadkiem i w droge!
Następnym razem widzimy się na ogólnopolskim a we wrześniu znowu Lublin bądź okolice
Do zobaczenia ekipa!
[/i]
[ Dodano: 2019-04-08, 01:28 ]
SPOT NR III - udany
Gościnnie województwa:
Mazowieckie - 2x A8 D3 W12
Łódzkie 1x A8 D3 W12
Świętokrzyskie 1x A8 D2 4.2
Dziekuje wszystkim co przybyli - super ekipa, miło spedzona Niedziela, zakończona dobrym obiadkiem i w droge!
Następnym razem widzimy się na ogólnopolskim a we wrześniu znowu Lublin bądź okolice
Do zobaczenia ekipa!
[/i]
Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...
-
- Forum Audi A8
Następny Lubelski Spot odbędzie się w dniach 7-8 września, zaczynamy w Lublinie, standard parking Olimp sama góra (chyba, że pogoda nam nie dopisze to piętro niżej
Jako, iż sporo osób przyjedzie z daleka, uważam, że jeden dzień to za mało, dlatego też jest plan zorganizować nocleg, nad jeziorem Piaseczno w dość niedawno zbudowanym Resorcie.
Wszyscy chętni proszeni są o kontakt na priv, ja ustalę warunki pobytu, wrzucę tutaj namiar (znajomy właściciel) i każdy będzie rezerwował do danego dnia
Nie pobieram żadnych opłat, załatwiam tylko miejsce (jak trzeba będzie zaliczkę, to ja za nią zapłacę)
Mam nadzieję, że frekwencja dopisze
Pozdrawiam!
Jako, iż sporo osób przyjedzie z daleka, uważam, że jeden dzień to za mało, dlatego też jest plan zorganizować nocleg, nad jeziorem Piaseczno w dość niedawno zbudowanym Resorcie.
Wszyscy chętni proszeni są o kontakt na priv, ja ustalę warunki pobytu, wrzucę tutaj namiar (znajomy właściciel) i każdy będzie rezerwował do danego dnia
Nie pobieram żadnych opłat, załatwiam tylko miejsce (jak trzeba będzie zaliczkę, to ja za nią zapłacę)
Mam nadzieję, że frekwencja dopisze
Pozdrawiam!